Αποκαλυπτικός ο Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Με αυτή την εκπομπή θα ήθελα να αποχαιρετήσω την τηλεόραση»
Media

Αποκαλυπτικός ο Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Με αυτή την εκπομπή θα ήθελα να αποχαιρετήσω την τηλεόραση»

 Στο επετειακό επεισόδιο του ΑΝΤ1 Flashback για τα επιτυχημένα talk-shows του καναλιού μίλησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και προέβη σε αποκαλύψεις.

Αρχικά ανέφερε: «Το The 2Night Show είναι αυτό που λέμε το κερασάκι στην τούρτα. Μετά από περίπου 30 και κάτι χρόνια δουλειάς στην τηλεόραση, είναι αυτό που νιώθω ότι με ολοκλήρωσε ως παρουσιαστή».

Και πρόσθεσε ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1: «Η ιστορία του late night είναι κάτι που με έχει απασχολήσει από το 2000. Όταν κατέβηκα από τη Θεσσαλονίκη και βρέθηκα στον ΑΝΤ1, είχα κάνει τον πρώτο πιλότο για late night με χρήματα του καναλιού αλλά δεν προχώρησε ποτέ. Μου έμεινε μια τεράστια πικρία. Αν με ρωτάτε σήμερα, πιστεύω πως καλώς δεν έγινε. Εγώ δεν ήμουν έτοιμος, δεν θα μπορούσα να το παρουσιάσω. Θέλει να κάνεις τα χιλιόμετρά σου για να εμφανιστείς εκεί και να αρχίσεις λίγο αργότερα να μιλάς με τους καλεσμένους και να τους βάλεις σε μία διαδικασία να γελάσουν, να αυτοσαρκαστούν».

grigoris-arnaoutoglou-(1).jpg

Και σε άλλο σημείο ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τόνισε: «Το late-night είναι one-man show. Ουσιαστικά κάθε παρουσιαστής αναλαμβάνει να κρατήσει το τηλεοπτικό κοινό με τους καλεσμένους. Βέβαια στην Ελλάδα οι καλεσμένοι ανακυκλώνονται, το βλέπουμε αυτό να συμβαίνει από το πρωί μέχρι το βράδυ. Είναι και λογικό, είμαστε μία χώρα 10 εκατομμυρίων, είναι πολύ συγκεκριμένοι οι άνθρωποι. Πρέπει κάθε φορά που έρχεται ένας καλεσμένος, να προσπαθείς να βγάλεις κάτι άλλο. Αυτή είναι η δυσκολία του συγκεκριμένου προγράμματος».

1691387204427-385541206-grigoris-arnaoutoglou.jpg

Και υπογράμμισε: «Νιώθω ότι αυτού του είδους οι εκπομπές δεν πρέπει να λείψουν ποτέ από την ελληνική τηλεόραση. Αν μ’ έχει καλά ο Θεός, αν υπάρχει η συνεργασία με το κανάλι, θα ήθελα να την πάω μέχρι όσο αντέχει η υγεία μου και φυσικά όσο τη θέλει και ο κόσμος. Δηλαδή αν μου λέγατε με ποια εκπομπή θα ήθελα να αποχαιρετήσω την τηλεόραση, θα σας έλεγα: με αυτήν».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved