Χριστίνα Αλεξανιάν: «Μου αρέσει να διακτινίζομαι σε άλλες εποχές»
Media

Χριστίνα Αλεξανιάν: «Μου αρέσει να διακτινίζομαι σε άλλες εποχές»

Η Χριστίνα Αλεξανιάν τη νέα σεζόν θα ερμηνεύσει το ρόλο της Βέτας στην εμβληματική σειρά «Οι Πανθέοι» του ΣΚΑΪ αναμένεται να είναι μία συγκλονιστική στιγμή στη μέχρι τώρα πορεία της

Στην καριέρα της έχει πρωταγωνιστήσει σε σειρές και παραστάσεις εποχής, καθώς, όπως αποκαλύπτει, λατρεύει να ταξιδεύει στον χρόνο.

OI-PAN8EOI.png

Η Χριστίνα Αλεξανιάν, σε πρόσφατη συνέντευξή της, μίλησε για τη σειρά Οι Πανθέοι αλλά και για το ρόλο της.

Η νέα σεζόν θα σας Βρει στους «Πανθέους». Ποια είναι τα συναισθήματα σας;

Είμαι από αυτούς που θυμούνται αμυδρά τους πρώτους «Πανθέους». Θυμάμαι την Κάτια Δανδουλάκη, εκείνη ήταν το πιο εμβληματικό πρόσωπο. Με κάλεσαν από την εταιρία παραγωγής του κ. Καραγιάννη και χάρηκα πάρα πολύ. Είναι μία σπουδαία παραγωγή, με σκηνοθέτη τον Σπύρο Μιχαλόπουλο, με τον οποίο μπορεί να μην έχουμε ξανασυνεργαστεί, αλλά η συνάντησή μας ήταν εποικοδομητική, και ένα μοναδικό καστ ηθοποιών. Οι Κάτια Δανδουλάκη (Χρυσοστόμη Πανθέου), Αιμίλιος Χειλάκης (Ανδρέας Πανθέος), Μελία Κράιλινγκ (Μάρμω Πανθέου), Μιχάλης Σαράντης (Κίτσος Γαλάτης), Νίκος Χατζόπουλος (Ισίδωρος Πανθέος), Θανάσης Κουρλαμπάς (Φάνης Πανθέος), Μαρία Καλλιμάνη (Δέσποινα Γαλάτη), Πηνελόπη Πιτσούλη (Ιλαρία), Κόρα Καρβούνη (Νίνα Αυγουστάκη) και Σπύρος Σταμούλης (Στάθης Μονογιός) είναι λίγοι μόνο από τους εξαιρετικούς -συναδέλφους για τους οποίους είμαι υπερήφανη που δουλεύω μαζί τους. Έχω μεγάλη χαρά γι' αυτή τη δουλειά.

christinalexanian_337909784_525961563026759_3838412823780930982_n.jpg

Πρόκειται για ριμέικ;

Όχι, το έργο του Τάσου Αθανασιάδη προσεγγίζεται με μία άλλη οπτική. Δεν θα γίνει αντιγραφή της παλιάς επιτυχίας. Είναι μία καινούργια σειρά και δουλειά.

Τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει εντατικά;

Ναι, έχουμε ξεκινήσει. Έχουμε μία εξαιρετική συνεργασία και εγώ αυτό που ξεχωρίζω είναι η ατμόσφαιρα. Προσεγγίζουμε την εποχή του 1940 και αυτό με γοητεύει πολύ. Μου αρέσει να διακτινίζομαι σε άλλες εποχές.

christinalexanian_279931287_4853175074804620_5834317303338293559_n.jpg

Ποιες είναι οι μεγαλύτερες δυσκολίες;

Να αποτυπώσεις τον χώρο-χρόνο και να αναζητήσεις τις αλήθειες του ρόλου.

Ποια ηρωίδα θα υποδυθείτε;

Είμαι η Βέτα Πανθέου, μία γυναίκα που έχει δύο κόρες και σύζυγός της είναι ένας από τους Πανθέους (Θανάσης Κουρλαμπάς). Ζορίζεται στον γάμο της, καθώς συμβιώνει με έναν άπιστο άντρα. Κουβαλά όλη αυτή τη γλύκα των γυναικών που έμαθαν να υπομένουν, ωστόσο, με πολλές εκπλήξεις», είπε η Χριστίνα Αλεξανιάν στο περιοδικό Tv Τύπος.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved