Οι νέες κωμωδίες της TV
Media

Οι νέες κωμωδίες της TV

Ανάμεσα σε σειρές εποχής και κοινωνικά δράματα, την ερχόμενη σεζόν έρχονται ξεκαρδιστικές σκηνές και κωμικά σίριαλ που θα φτιάξουν τη διάθεση του κοινού.

Στη συχνότητα της ΕΡΤ οι τηλεθεατές θα μπορέσουν να βρουν τη σειρά που πραγματικά θέλουν τη νέα χρονιά! Από τη λίστα με τις πολλές παραγωγές δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι κωμωδίες. Μία από αυτές, «Στα σύρματα».

thanasis_tsaltampasis_364262782_1522636268519511_1914792286662720708_n.jpg

Έρωτες, σπαρταριστές καταστάσεις, απίθανες ποινές, τρελές αγγαρείες, ένα κοινωνικό πείραμα και μια μεγάλη απόδραση μπλέκουν αρμονικά σε μια ανατρεπτική και μοντέρνα σειρά, που διαδραματίζεται μέσα και έξω από τις φυλακές. Σε σενάριο Χάρη Μαζαράκη και Νίκου Δημάκη και σκηνοθεσία Χάρη Μαζαράκη, με πλειάδα εξαιρετικών ηθοποιών και συντελεστών, η ιστορία ακολουθεί το ταξίδι του Σπύρου Καταραχιά (Θανάσης Τσαλταμπάσης), ο οποίος -ύστερα από μια οικονομική απάτη- καταδικάζεται σε πέντε χρόνια φυλάκισης και οδηγείται σε σωφρονιστικό ίδρυμα.

thanasis_tsaltampasis_364002089_1007220620274772_3732419506815924370_n.jpg

Στη φυλακή γνωρίζει τον Ιούλιο Ράλλη (Ιβάν Σβιτάιλο), έναν βαρυποινίτη με σκοτεινό παρελθόν. Μεταξύ τους δημιουργείται μια ιδιάζουσα σχέση. Ο Σπύρος, ως ιδιαίτερα καλλιεργημένος, μαθαίνει στον Ιούλιο από τους κλασικούς συγγραφείς μέχρι θέατρο και ποίηση, ενώ ο Ιούλιος αναλαμβάνει την προστασία του και τον μυεί στα μυστικά του δικού του «επαγγέλματος». Στο μεταξύ, η Άννα Ρούσου (Βίκυ Παπαδοπούλου), μια μυστηριώδης κοινωνική λειτουργός, εμφανίζεται για να ταράξει κι άλλο τα νερά, φέρνοντας ένα πρόγραμμα εκτόνωσης θυμού, που ονομάζει «Στα σύρματα», εννοώντας όχι μόνο τα σύρματα της φυλακής αλλά και εκείνα των τηλεφώνων. Έτσι, ζητάει από τον διευθυντή να της παραχωρήσει κάποιους κρατούμενους, ώστε να τους εκπαιδεύσει και να τους μετατρέψει σε καταδεκτικούς τηλεφωνητές, στους οποίους ο έξω κόσμος θα βγάζει τα εσώψυχά του και θα ξεσπά τον σωρευμένο θυμό του.

thanasis_tsaltampasis_364264349_807691600988009_727744515887296103_n.jpg

Φίλοι και εχθροί, από τον εκκεντρικό διευθυντή των φυλακών Φωκίωνα Πάρλα (Πάνος Σταθακόπουλος) και τον αρχιφύλακα Ζιζί (Αλέξανδρος Ζουριδάκης) μέχρι τις φατρίες των «Ρεμπετών», των Ρώσων, αλλά και τον κρατούμενο καθηγητή Καλών Τεχνών (Λάκας Γαβαλάς), όλοι μαζί αποτελούν τα κομμάτια ενός δύσκολου και ιδιαίτερου παζλ. Όσα συμβαίνουν εκτός φυλακής, με τον πνευματικό ιερέα του Ιουλίου, πατέρα Νικόλαο (Τάσος Παλαντζίδης), τον χασάπη πατέρα του Σπύρου, τον Στέλιο (Βασίλης Χαλακατεβάκης), τον μεγαλοεπιχειρηματία και διαπλεκόμενο Κίμωνα Βασιλείου (Γιώργος Χρανιώτης) και τη σύντροφό του Βανέσα Ιωάννου (Ντορέττα Παπαδημητρίου), συνθέτουν ένα αστείο γαϊτανάκι, γύρω από το οποίο μπερδεύονται οι ήρωες της ιστορίας μας.

kafetzopoylos-fotopoyloy.jpg


Στο ίδιο κανάλι... οι τηλεθεατές ανεβαίνουν «Στον τρίτο όροφο». Σε ένα οροφοδιαμέρισμα στο Νέο Ψυχικό ζει ένα ζευγάρι συνταξιούχων, που παραμένουν όμως νέοι στην ψυχή και έρχονται να μας θυμίσουν τι σημαίνει αγάπη και συντροφικότητα σε κάθε ηλικία και να μάς χαρίσουν άφθονες στιγμές γέλιου αλλά και συγκίνησης. Οι βασικοί ήρωες της σειράς είναι ο Γιάννης (Αντώνη Καφετζόπουλος) και η Υβόννη (Λυδία Φωτοπούλου), οι οποίοι μπορεί τυπικά να βγήκαν στη σύνταξη, το αίμα τους όμως βράζει ακόμη. Εκείνος είναι 70 ετών, διαχειριστής της πολυκατοικίας όπου μένουν και πιο εκρηκτικός και επιπόλαιος από εκείνη, που είναι 67 ετών, εγκρατής και ώριμη. Πολλές φορές, όμως, αυτά εναλλάσσονται, ανάλογα με την ιστορία και τη διάθεση του καθενός. Μέσα από τις ξεκαρδιστικές συζητήσεις που κάνουν στο σπίτι τους, θα δούμε πώς κυλάει η καθημερινότητά τους, η οποία περιλαμβάνει στιγμές γέλιου, αλλά και ομηρικούς καβγάδες, σκηνές ζήλιας με πείσματα και χωρισμούς, λες και είναι έφηβοι.

sto-trito-orofo.jpg

Στη ζωή τους δεν είναι μόνοι. Ο Γιάννης και π Υβόννη έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τον Ανδρέα (Χάρης Χιώτης) και τη Μαρία (Ειρήνη Αγγελοπούλου). Μπορεί το καθένα να έχει πάρει τον δρόμο του, αλλά οι γονείς τους είναι πάντα δίπλα τους, να τα στηρίζουν, όπως ακριβώς στηρίζουν κι ο ένας τον άλλον, παρά τις τυπικές γκρίνιες όλων των ζευγαριών. Έχουν και δύο εγγόνια, τα οποία υποδύονται ο Θανάσης και η Αρετή Μαυρογιάννη, και μια νύφη, την Αντωνία (Χριστιάνα Δρόσου). Παρακολουθώντας τη ζωή αυτού του ανατρεπτικού ζευγαριού, θα συγκινηθούμε με την εγκατάλειψη, τη μοναξιά και την απομόνωση των μεγάλων ανθρώπων -ακόμη και από τα παιδιά τους, που ελάχιστες φορές έρχονται να τους δουν και τις περισσότερες μιλούν μαζί τους από το λάπτοπ ή τα τηλέφωνα- και, παράλληλα, θα κλάψουμε και θα γελάσουμε με τα μικρά και τα μεγάλα γεγονότα που τους συμβαίνουν. Το σενάριο και τη σκηνοθεσία της σειράς υπογράφει ο Βασίλης Νεμέας.

Fonoi-Sto-Kampanario.jpg


Ένας (;) φόνος, η κλοπή ιερής εικόνας, πέντε μοναχές, δύο ντετέκτιβ, δύο κακοποιοί και η Αγία Θεοδούλη, μεγάλη η χάρη Της, μπλέκουν σε ανατρεπτικά γεγονότα. Έντονο σασπένς και άφθονες δόσεις γέλιου συνθέτουν τη whodunnit αστυνομική κωμωδία του ALPHA «Φόνοι στο καμπαναριό», που σκηνοθετεί ο Αντώνης Αγγελόπουλος. Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Ρένια Λουιζίδου, Αννη Θεοχάρη, Μένη Κωνσταντινίδου, Λυδία Τζανουδάκη, Γιωργής Τσουρής, Βαγγέλης Δαούσης, Κωνσταντίνος Αβαρικιώτης, Περικλής Αλμπάνης, Νικόλας Απέργης θα κρατήσουν τους βασικούς ρόλους μιας σειράς που το μόνο βέβαιο είναι ότι θα χαρίσει άφθονο γέλιο!

konstantinidou.jpg

Να σημειωθεί ότι στον ALPHA θα συνεχιστεί για 11 η χρονιά το σίριαλ «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα». Με πολλές αποχωρήσεις και νέες αφίξεις, θα γίνει και πάλι η εβδομαδιαία συντροφιά του κοινού.

mourmouralpha.tv_117278546_167561248211099_4562895834923532268_n.jpg


Μετά την επιτυχία του «IQ 160», που ισορροπεί ανάμεσα σε στιγμές γέλιου και αστυνομικών υποθέσεων, τα στελέχη της Κηφισιάς αναμένεται να βγάλουν στον αέρα μία νέα σειρά που θα βασίζεται στο κροατικό φορμάτ «At the border».

Η υπόθεση της σειράς, την οποία θα σκηνοθετήσει ο Βασίλης Θωμόπουλος, αφορά σε μία γιαγιά η οποία κάνει λαθρεμπόριο τσιγάρων κοντά στα σύνορα! Η κατάσταση περιπλέκεται όταν η εγγονή τής ερωτεύεται τον αστυνομικό που τους κυνηγά!

Πηγή: Tv Τύπος

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved