Τάκης Βαμβακίδης: Κατέρρευσε on camera – «Αντάρτη μου αθάνατε, σε ευχαριστώ»
Media

Τάκης Βαμβακίδης: Κατέρρευσε on camera – «Αντάρτη μου αθάνατε, σε ευχαριστώ»

O Τάκης Βαμβακίδης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, Καλοκαίρι #Yes  για τη συμμετοχή του στη σειρά, Κόκκινο Ποτάμι αλλά και τον θάνατο του πατέρα μου.

Ο ηθοποιός είπε χαρακτηριστικά: «Είναι σχεδόν 30 χρόνια από το “Πλάτσα Πλούτσα”. Το παίζουν ακόμη στα σπίτια και τα κλαμπ. Δεν το αφήνω πίσω, το ευεργετώ. Αυτό που ήταν εκείνη τη χρονική στιγμή ήταν σπουδαίο και ήταν ένα σκαλοπάτι που με έβαλε στην αγορά».

Όσον αφορά το «Κόκκινο Ποτάμι», είπε: «Ήταν η πιο ευτυχισμένη τηλεοπτική μου περιπέτεια. Έζησα μέσα από τον ρόλο του Παυλίδη έζησα τον παππού μου, την οικογένειά μου. Μου είχε προταθεί να υποδυθώ τον Τούρκο στη σειρά και έναν βιαστή αλλά ηθικά δεν άντεξα να το κάνω».

vamvakidis-3.jpg

Όσον αφορά την παράσταση της Λένας Κιτσοπούλου και την απόρριψη που δέχτηκε ο ίδιος, τόνισε ο Τάκης Βαμβακίδης: «Προτείναμε τον Προμηθέα Δεσμώτη στην ποντιακή διάλεκτο και απορρίφθηκε η πρότασή μας. Μου έκανε εντύπωση “γιατί αυτά” και όχι τα 60 χρόνια του Χρήστου Λεοντή…»

Όταν μίλησε για τον πατέρα του, κατέρρευσε on camera: «Τα αδέλφια μου μού είπαν ότι ο μπαμπάς γιατί το ατύχημα έγινε όταν κουβαλούσε τα δικά μου σκηνικά, μου είπαν ότι θέλει να χαμογελά και να προσφέρω γέλιο. Ανυπομονώ να τον συναντήσω για να του πω “ευχαριστώ. Άγιε άνθρωπε του πλανήτη μου, αντάρτη μου αθάνατε”…».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved