Μελίνα Λεφαντζή: Νιώθω πάρα πολύ ενθουσιασμένη που βρίσκομαι στο «Προξενιό της Ιουλίας»
Media

Μελίνα Λεφαντζή: Νιώθω πάρα πολύ ενθουσιασμένη που βρίσκομαι στο «Προξενιό της Ιουλίας»

Η Μελίνα Λεφαντζή ξεκινάει ένα συναρπαστικό τηλεοπτικό «ταξίδι» μέσω της νέας δραματικής σειράς εποχής του ALPHA με τίτλο «Το προξενιό της Ιουλίας».

Η Μελίνα Λεφαντζή, σε πρόσφατη συνέντευξή της αναφέρθηκε στον ρόλο που θα ενσαρκώσει, τη συνεργασία της με την Πέγκυ Τρικαλιώτη και τον Δημήτρη Σέρφα, καθώς και τα όνειρά της για το μέλλον.

Θα σε απολαμβάνουμε από τη νέα σεζόν στη σειρά εποχής του ALPHA «Το προξενιά της Ιουλίας». Ποια είναι τα συναισθήματά σου για αυτή τη δουλειά;

Νιώθω πάρα πολύ ενθουσιασμένη και χαρούμενη που βρίσκομαι στο «Προξενιό της Ιουλίας». Μετά τη συμμετοχή μου στη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει», στην οποία είχε δημιουργηθεί ένα πολύ όμορφο κλίμα, πίστευα ότι θα ήταν κάπως δύσκολο να βρω πάλι μία ανάλογη ομάδα. Χαίρομαι, λοιπόν, που μου δόθηκε αυτή η ευκαιρία και θα συνεργαστώ με υπέροχους ανθρώπους.

melinalefantzi_358352215_18188893336281729_1446199747906984195_n.jpg

Βοηθάει το γεγονός ότι συνεργάζεσαι με γνώριμα πρόσωπα, όπως η Άννα Μάσχα, ο Γιάννος Περλέγκας και ο Τάσος Λέκκας, που ήσασταν μαζί πέρυσι;

Φυσικά! Υπάρχει οικειότητα, αγάπη και ενδιαφέρον με τους συναδέλφους που είχαμε συνεργαστεί πέρυσι, όπως και με κάποιους τεχνικούς, που ήμασταν μαζί και βρεθήκαμε ξανά στη νέα σειρά. Είναι πολύ όμορφο να συναντάς ανθρώπους με τους οποίους έχεις ζήσει τόσες όμορφες εμπειρίες. Παράλληλα, απολαμβάνω και τη γνωριμία μου με τους νέους συνεργάτες μου.

Στη σειρά, όπως θα παρακολουθήσουμε, υποδύεσαι την Αλεξάνδρα, την αδελφή του Γρηγόρη Ραζίνη, με τον οποίο είναι ερωτευμένη η Ιουλία. Τι άνθρωπος είναι;

Θα δανειστώ κάτι που χρησιμοποίησε ο σεναριογράφος μας, ο Νίκος Απειρανθίτης: «Η Αλεξάνδρα κουβαλάει τον θρίαμβο μέσα της». Είναι ένα φωτεινό πρόσωπο στην ιστορία. Βαδίζει με την εποχή της αλλά είναι πολύ ανοιχτόμυαλη και αυτό τη δυσκολεύει μερικές φορές, γιατί δεν είναι αποδεκτή σε ένα ευρύτερο πλαίσιο. Παρ’ όλα αυτά, εκείνη ακούει τον εαυτό της, ακολουθεί την καρδιά καιτ ο μυαλό της και νιώθει καλά με τις επιλογές της.

To-pro3enio-ths-Ioylias.jpg

Θα παίξει ρόλο στις εξελίξεις;

Αυτή η ηρωίδα με έναν τρόπο φέρνει λύσεις, φέρνει προτάσεις και σβήνει φωτιές. Έχει αυτή τη δυναμική και έναν ιδιαίτερο τρόπο αντιμετώπισης των πραγμάτων.

Πώς είναι η σχέση της με τη μητέρα και τον αδελφό της;

Η Κυριακούλα και η Αλεξάνδρα έχουν μία ιδιαίτερη σχέση μητέρας και κόρης. Όσο παρακολουθούμε τη σειρά, θα βλέπουμε πώς θα εξελίσσεται αυτή η σχέση, η οποία θα είναι έντονη. Κάθε φορά θα ανακαλύπτουμε και επιπρόσθετους λόγους που είναι έτσι τα πράγματα μεταξύ τους. Με τον αδελφό της, τον Γρηγόρη, είναι πιο καθαρό το τοπίο. Η Αλεξάνδρα είναι η μεγάλη αδελφή, τον προσέχει, λειτουργεί με φροντίδα, αλλά και εκείνος της έχει αδυναμία. Υπάρχει μεγάλη αγάπη ανάμεσά τους. Μάλιστα, ο Γρηγόρης την αναζητά ως στήριγμα. Η Αλεξάνδρα είναι ο άνθρωπος στον οποίο θα εκφράσει τις σκέψεις και τις ανησυχίες του.

M.-Lefantzh_6.jpg

Η Αλεξάνδρα έχει σχέσεις με την Ιουλία;

Ναι, θα υπάρξει μία σύνδεση μεταξύ της Αλεξάνδρας και της Ιουλίας, η οποία πιθανότατα θα συνεχιστεί και αργότερα. Η Αλεξάνδρα θέλει και προσπαθεί με όποιον τρόπο μπορεί να βοηθήσει τον Γρηγόρη και την Ιουλία.

Πηγή: Mytv

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved