Μάκης Δελαπόρτας: «Το Ρετιρέ δεν έχει φινάλε γιατί 2 πρωταγωνίστριες ζήτησαν παραπάνω χρήματα»
Media

Μάκης Δελαπόρτας: «Το Ρετιρέ δεν έχει φινάλε γιατί 2 πρωταγωνίστριες ζήτησαν παραπάνω χρήματα»

Το Ρετιρέ είναι ελληνική κωμική τηλεοπτική σειρά παραγωγής που δημιουργήθηκε από τον Γιάννη Δαλιανίδη και προβλήθηκε από το Mega την περίοδο 1990-1992.

Μια σειρά που είχε σημείωσει τεράστια επιτυχία και είχε αγαπηθεί πολύ από το τηλεοπτικό κοινό. Δεν είναι τυχαίο άλλωστα ότι παίζεται ακόμη και σήμερα σε επαναλήψεις.

Ο Μάκης Δελαπόρτας, ένας από τους ηθοποιούς που έπαιζε στο Ρετιρέ, μίλησε σε συνέντευξή του, για τη σειρά αυτή και αποκάλυψε το λόγο που δεν είδαμε ποτέ το φινάλε της.

-Μετά από τόσα χρόνια καριέρας, καταφέρατε να δημιουργήσετε μια αξιόλογη περιουσία;

Δεν έκανα περιουσία, αλλά το μεγάλο μου κομπόδεμα είναι η αγάπη του κόσμου, των συναδέλφων και το ότι κάνοντας όλα αυτά, περνάω πολύ καλά. Αν κάποια από αυτά τα βιβλία είχαν φτάσει στο Χόλιγουντ, θα είχα μια βίλα και ένα πολύ μεγάλο κομπόδεμα και για τα δισέγγονά μου (γέλια). Τώρα παλεύουμε όλοι για τη σωστή επιβίωση.

Βλέπουμε ξανά σε επανάληψη το «Ρετιρέ», δεν ξέρω αν εσείς παρακολουθείτε τη σειρά αυτή.

Το «Ρετιρέ» είναι ένα πολύ γλυκό, αλλά και ένα πικρό κομμάτι της ζωής μου. Και αυτό γιατί στα πρώτα γυρίσματα του «Ρετιρέ», έχασα τον πατέρα μου. Αυτό ήταν για μένα ένα αγκάθι. Κάποιες σκηνές μου θυμίζουν το βαρύ κλίμα που βίωνα τότε παρασκηνιακά και που έπρεπε να προσπερνάω μπροστά στην κάμερα. Είναι κάτι που το λέω για πρώτη φορά. Τα τελευταία χρόνια προσπαθώ όμως να το βάλω στην άκρη και βλέπω το «Ρετιρέ» όσες φορές τύχει, με νοσταλγία. Είχα και έναν πολύ σπουδαίο δάσκαλο, τον Γιάννη Δαλιανίδη, μεγάλωσα με τις ταινίες του.

-Γιατί στο «Ρετιρέ» δεν είδαμε ποτέ το τέλος;

retire4.jpg

Δεν έχει φινάλε το «Ρετιρέ», γιατί δυο από τις πρωταγωνίστριες ζήτησαν παραπάνω χρήματα για να συνεχίσουν. Ο Δαλιανίδης εγωιστικά είπε όχι και αποφάσισε να το σταματήσει και να γυρίσει τους «Μικρομεσαίους».

Πηγή: Λοιπόν

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved