Ηρώ Ράντου: «Σε αυτή τη δουλειά έχω δει τα πάντα... Έχω βιώσει τον αθέμιτο ανταγωνισμό»
Media

Ηρώ Ράντου: «Σε αυτή τη δουλειά έχω δει τα πάντα... Έχω βιώσει τον αθέμιτο ανταγωνισμό»

Η Ηρώ Ράντου παρουσιάζει καθημερινά με τον Γιώργο Γρηγοριάδη στον ΑΝΤ1 την ενημερωτική εκπομπή «Καλοκαίρι Μαζί» και μιλάει για όλα όσα έχει συναντήσει μέχρι σήμερα στη δημοσιογραφική της καριέρα... 

Η δημοσιογράφος μιλάει, μεταξύ άλλων, για τις συνεργασίες που έχει κάνει αλλά και για τον ανταγωνισμό που έχει βιώσει από συναδέλφους της από τότε που ξεκίνησε τη διαδρομή της...

irorantou_295443198_165267059376488_6771362084592859684_n.jpg

Τα καλοκαίρια, ειδικά τα τελευταία χρόνια, η ειδησεογραφία είναι έντονη.

Η ειδησεογραφία δεν έχει εποχή και δεν κάνει ποτέ διαλείμματα και διακοπές. Το δυσάρεστο είναι βέβαια πως κάθε καλοκαίρι έχουμε φωτιές, κάτι το οποίο τείνει δυστυχώς να γίνει κανονικότητα. Γι’ αυτό νιώθω βαθιά απογοητευμένη.

Το ότι γινόμαστε κάθε χρόνο στο ίδιο έργο θεατές σημαίνει πως η κρατική μηχανή – διαχρονικά και ανεξαρτήτως κυβέρνησης – δεν μπορεί να εγγυηθεί την ασφάλειά μας, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των στελεχών των Σωμάτων Ασφαλείας.

Και δεν μιλάω για την προστασία της ανθρώπινης ζωής, που θεωρώ αυτονόητη σε μία ευνομούμενη και οργανωμένη πολιτεία. Πρέπει να προστατεύονται η περιουσία των πολιτών, ο φυσικός πλούτος της χώρας μας, η χλωρίδα και η πανίδα και φυσικά τα πολύπαθα αδέσποτα ζώα.

irorantou_309216580_463708242363985_4323070435571098450_n.jpg

Είσαι 12 χρόνια στη δουλειά. Πώς θα χαρακτήριζες αυτή τη διαδρομή;

Σε αυτή τη δουλειά έχω δει τα πάντα. Έχω συναντήσει υπέροχους συναδέλφους, που έχουν γίνει καλοί μου φίλοι. Έχω όμως βιώσει και τον αθέμιτο ανταγωνισμό αλλά και δύσκολες συνεργασίες, όπως συμβαίνει και σε όλους τους κλάδους. Καμία δυσκολία όμως δεν με αποθαρρύνει. Κρατάω και τα δύσκολα και τα όμορφα, όλα άλλωστε είναι εμπειρίες που μας κάνουν σοφότερους.

Ποια χαρακτηριστικά σε καλύπτουν σε μια συνεργασία με έναν τηλεοπτικό σταθμό;

Μου αρέσει να με εμπιστεύονται, να πιστεύουν στις δυνατότητές μου και να μου δίνουν ευκαιρίες. Να μη με έχουν αναξιοποίητη. Και δεν εννοώ να βρίσκομαι απαραίτητα στη θέση της παρουσιάστριας. Έχω περάσει άλλωστε από όλα τα πόστα: ρεπόρτερ, παρουσιάστρια εκπομπών, εκφωνήτρια ειδήσεων. Μια είναι όμως η δουλειά, αυτή του δημοσιογράφου. Δημοσιογράφος είμαι και έτσι μόνο αυτοπροσδιορίζομαι.

Πηγή: Real

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved