Κατερίνα Διδασκάλου: «Θα ήθελα  το κοινό να αγαπήσει αυτή τη βαθιά ανθρώπινη ιστορία»
www.ndpphoto.gr
Media

Κατερίνα Διδασκάλου: «Θα ήθελα το κοινό να αγαπήσει αυτή τη βαθιά ανθρώπινη ιστορία»

Η Κατερίνα Διδασκάλου πετάει τα ράσα και ερμηνεύει ένα διαφορετικό ρόλο για τις ανάγκες της νέας σειράς της ΕΡΤ, Ηλέκτρα.

Η Κατερίνα Διδασκάλου μίλησε για το ρόλο της, τη Δόμνα Σαγιά, αλλά και για το κατά πόσο έχει κοινά χαρακτηριστικά με την ηρωίδα που θα ερμηνεύσει.

IMG_9973.jpg

Ποιο είναι το δράμα της Δόμνας;

Η Δόμνα, ενώ έχει παντρευτεί με μεγάλο έρωτα, έχει ζήσει μόνη της. Αυτό είναι το δράμα της. Λέει, χαρακτηριστικά, η κόρη της, μια μέρα που ο άντρας της της φέρνει ένα τριαντάφυλλο: «Τι τυχερή που είσαι που έχεις παντρευτεί από έρωτα!» και εκείνη απαντά: «Ναι! Ύστερα από αυτό όμως, έζησα με την ανάμνησή του». Στην ουσία, αυτή γυναίκα έχει βιώσει μια τεράστια μοναξιά. Αυτή είναι και η τραγικότητά της.

Εσείς, στη ζωή σας, αισθανθήκατε ποτέ συντροφική μοναξιά;

Ομολογώ ότι είμαι πολύ τυχερή γιατί περνάω υπέροχα και μόνη μου, με τον εαυτό μου. Δεν έχω βιώσει ποτέ το συναίσθημα της Δόμνας.

202109241051230.6696_KATERINA_DIDASKALOY_2392021.jpg

Η ηρωίδα, ως μητέρα, και η Κατερίνα Διδασκάλου έχουν κοινά χαρακτηριστικά;

Όχι, δεν έχουμε καμία σχέση. Άλλωστε, μην ξεχνάμε ότι τη Δόμνα τη βρίσκουμε 55 χρόνων, το 1972. Τουτέστιν, έχει γεννηθεί το 1917, έχει περάσει τον επώδυνο και συνταρακτικό Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Τα παιδιά της ουσιαστικά έχουν γεννηθεί γύρω από αυτόν τον πόλεμο. Έχει επίσης παντρευτεί σε πολύ μικρή ηλικία, στα 15 της, και έχει μεγαλώσει σε μία πολύ φτωχή οικογένεια.

202106191033420.783A6470.jpg

Τι θα θέλατε να πει το κοινό όταν θα δει τη σειρά;

Θα ήθελα να αγαπήσει αυτή τη βαθιά ανθρώπινη ιστορία, τις αγωνίες και τους πόνους των ηρώων. Παρότι διαδραματίζεται 50 χρόνια πριν, πιστεύω ότι, βαθιά μέσα μας, δε διαφέρουμε οι άνθρωποι. Θα ήθελα να σταθεί λοιπόν στις ιστορίες των ηρώων , που διέπονται από τον έρωτα και το θάνατο, πού είναι και οι δύο μεγάλες δυνάμεις που καθορίζουν τη ζωή μας. Ο Διογένης έλεγε: «Ο έρωτας και ο θάνατος είναι το ίδιο πράγμα». Αυτή λοιπόν η σειρά περνά ενδιάμεσα από τους δύο αυτούς πόλους. Είναι ένα πολύ καλογραμμένο σίριαλ με μεγάλο ενδιαφέρον και αλήθειες ζωής.

Πηγή: 7 μέρες tv

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved