Η Γη της Ελιάς - Spoiler: Το χαμένο παιδί της Ιουλίας - Ποιος θα πάρει την περιουσία της Μυρτάλης;
Media

Η Γη της Ελιάς - Spoiler: Το χαμένο παιδί της Ιουλίας - Ποιος θα πάρει την περιουσία της Μυρτάλης;

Ο τρίτος κύκλος της σειράς Η Γη της Ελιάς έρχεται για να συγκλονίσει. Οι εξελίξεις κόβουν την ανάσα και τα πάντα ανατρέπονται στα νέα καθηλωτικά επεισόδια.

Ο θάνατος της Μυρτάλης συγκλόνισε τους τηλεθεατές και στον τρίτο κύκλο το όνομα της θα απασχολήσει αρκετά τους αγαπημένους μας ήρωες.

Η Μυρτάλη, πριν φύγει για το ταξίδι της στην Ελβετία, μεταβίβασε όλα τα περιουσιακά της στοιχεία, στην οικογένεια. Έκανε πίσω και έδωσε πίσω όλα όσα είχε πάρει από τον πατέρα της και όλα όσα διεκδίκησε ως το τέλος.

myrtali-3.jpg

Η Γη της Ελιάς

Ο Ισίδωρος και ο Μάνος πήραν πίσω τις μετοχές της και τις ενσωμάτωσαν στις δικές τους. Μάλιστα, το μερίδιό της στην εταιρεία καλλυντικών, δόθηκε ολοκληρωτικά στην Ισμήνη, από την οικογένεια Βρεττάκου.

Η Γη της Ελιάς - Στη φόρα τα περιουσιακά στοιχεία

Η Αριάδνη θα έρθει στη Μάνη και θα μπει για τα καλά στην οικογένεια Βρεττάκου. Η Ιουλία, θέλοντας να είναι σίγουρη πως θα εξασφαλίσει το μέλλον της κόρης της, κάνει ένα συμβούλιο με τον Ισίδωρο και τον Μάνο, για να την συμπεριλάβουν στην περιουσία.

myrtali.jpg

Η Γη της Ελιάς

Έτσι, το μερίδιο της Μυρτάλης θα περάσει στα χέρια της Αριάδνης. Μένει να δούμε, όμως, αν η κόρη της Ιουλίας θα το δεχτεί αυτό ή αν θα τα τινάξει όλα στον αέρα, εξοργισμένη από την εγκατάλειψη των γονιών της. Όλα ανατρέπονται!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved