Το «όχι» του Star για τη σειρά «Έρωτας φυγάς»
Media

Το «όχι» του Star για τη σειρά «Έρωτας φυγάς»

Τελικά, θα μετακινηθεί σε άλλο κανάλι ο «Έρωτας φυγάς»; Κλειστές πόρτες φαίνεται πως βρίσκουν το Open και η Barking Well στις παρασκηνιακές επαφές που πραγματοποιούνται για να παραχωρήσουν τη σειρά σε άλλο σταθμό. 

Όπως αποκάλυψε η Realnews την περασμένη εβδομάδα, η επιτυχημένη σειρά εξελίσσεται σε οικονομικό βαρίδι για το Open, καθώς υπερβαίνει σημαντικά το ημερήσιο κόστος που έχει προϋπολογίζει η Barking Well για το ψυχαγωγικό πρόγραμμα του καναλιού, του οποίου αναλαμβάνει τη διαχείριση.

1691575446713-890305905-erotas-fygas5.jpg

Ήδη έχουν γίνει διερευνητικές κρούσει ςσε άλλους σταθμούς μεταξύ των οποίων το Star. Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Real news, το Star φέρεται να αρνήθηκε τη σχετική κρούση για να πάρει τη σειρά «Έρωτας φυγάς», καθώς δεν προτίθεται να διαθέσει τόσο μεγάλο μπάτζετ για ένα σίριαλ στο off peak πρόγραμμα. Επίσης και άλλα μεγάλα κανάλια που τον Μάιο εκδήλωσαν ενδιαφέρον για την επιτυχημένη σειρά τώρα... κουμπώνονται.

erotas-figas-gianna-zianni.jpg

Ο λόγος είναι ότι έχουν ήδη κλείσει τα μπάτζετ της νέας σεζόν με άλλα projects υψηλού κόστους ενώ οι μεγάλες επενδύσεις τους προορίζονται για την prime time και όχι για την απογευματινή ζώνη, στην οποία μεταδίδεται ο «Έρωτας φυγάς». «Αγκάθι» για τυχόν μετακίνηση της σειράς σε άλλο κανάλι είναι και η ισχυρή συμφωνία που έχει υπογράψει το Open με την εταιρεία παραγωγής «Αργοναύτες», η οποία περιλαμβάνει υψηλές ρήτρες.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved