Τριαντάφυλλος: Ο λόγος της απουσίας του από το Καλοκαίρι #Yes, τα αρνητικά μηνύματα και το ξέσπασμα
Media

Τριαντάφυλλος: Ο λόγος της απουσίας του από το Καλοκαίρι #Yes, τα αρνητικά μηνύματα και το ξέσπασμα

Καλοκαίρι #yes: Επέστρεψε στην εκπομπή μετά τη χθεσινή του απουσία ο Τριαντάφυλλος.

Ο τραγουδιστής και παρουσιαστής της έκτακτης καλοκαιρινής εκπομπής στο Open, έλειψε καθώς με τις συνεργάτιδες του, να μην αναφέρουν στον «αέρα» τον λόγο της απουσίας του, η οποία τελικά ήταν προγραμματισμένη.

«Σας λείψαμε; Ελπίζω να σας λείψαμε... Ήρθαμε λοιπόν, λείπει το Τριανταφυλλάκι μας. Τώρα αυτό… Ναι, λείπει το Τριανταφυλλάκι μας. Κάντε και ένα πλάνο από την κάμερα του Τριαντάφυλλου, να μην είναι παραπονεμένος ο κάμεραμαν μας», είπε χαρακτηριστικά η Μαριάντα Πιερίδη.

triantafyllos_xatzinikolaou_357490800_17848578192021500_4941233807202983516_n.jpg

Ο ίδιος μάλιστα το πρωί της Πέμπτης (17-08) αναφέρθηκε σε αυτό, ξεσπώντας καθώς όπως είπε, έλαβε πολλά αρνητικά μηνύματα που δεν είχαν καμία σχέση με την πραγματικότητα.

«Εγώ παιδιά δεν νιώθω καθόλου κούραση, ταξίδι από Γρεβενά εδώ στο open και στα κορίτσια μου τα όμορφα μαζί θα περάσουμε και σήμερα με πολύ ωραία θέματα» είπε ο Τριαντάφυλλος αρχικά ο οποίος αποκάλυψε πως ήταν εκτός Αθήνας και λίγο αργότερα συμπλήρωσε πως:

«Χτες έλειψα και μου κάνανε πόσα ταγκ ότι τσακώθηκα με τη Μαριάντα, ότι έληξαν οι φιλίες τους. Ρε παιδιά, έλειπα σε επαγγελματικά πράγματα! Καθόμουνα και εξηγούσα ότι λείπω για τραγούδια και θα είμαι πίσω την επόμενη μέρα. Δεν γίνονται όλα αυτά! Πού να τα πω όλα αυτά που πέρασα αυτές τις μέρες;»

Δες το απόσπασμα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved