Γεωργία Μεσαρίτη: «Όλοι οι χαρακτήρες στο Κάνε ότι κοιμάσαι έχουν μετατοπιστεί μετά το φονικό»
Media

Γεωργία Μεσαρίτη: «Όλοι οι χαρακτήρες στο Κάνε ότι κοιμάσαι έχουν μετατοπιστεί μετά το φονικό»

Η Γεωργία Μεσαρίτη υποδύεται τη Νάσια στη σειρά της ΕΡΤ, Κάνε ότι κοιμάσαι, αποκαλύπτει τα μελλούμενα του δεύτερου συγκλονιστικού κύκλου του σήριαλ που κατέκτησε το κοινό.

Μακριά από το σχολικό περιβάλλον αλλά χωρίς να μπορεί να ξεφύγει από του παρελθόντος, η Νάσια από το «Κάνε ότι κοιμάσαι» θα προσπαθήσει να συνεχίσει τη ζωή της κυρίως όμως να έρθει πιο κοντά με τον πατέρα της.

mesariti.jpg

Η ηρωίδα σας φάνηκε να πέρασε ένα μεγάλο σοκ στο φινάλε του πρώτου κύκλου! Άρα πώς θα τη δούμε στον δεύτερο κύκλο; Σίγουρα κοντά στον Νικόλα, αλλά θα έχει ξεπεράσει το αιματοκύλισμα που προηγήθηκε;

«Κάθε δράση έχει και αντίδραση. Όλοι οι χαρακτήρες έχουν μετατοπιστεί μετά το φονικό, με τη διαφορά ότι η Νάσια είναι αυτή με τη μεγαλύτερη αλλαγή».

Φέτος η Νάσια ενηλικιώνεται απότομα». Θα τον ακολουθήσει στο καινούριο σχολείο; Θα είναι αυτό ένα περιβάλλον που η Νάσια θα αισθανθεί όμορφα;

«Η Νάσια έχει θέσει καινούριους στόχους που δεν αφορούν το σχολικό περιβάλλον ή τις σπουδές».

mesariti2.jpg

Αλήθεια, μπορεί να υπάρχουν προβλήματα ακόμα και στα ιδιωτικά σχολεία;

«Το σχολείο είναι ένας αντικατοπτρισμός της κοινωνίας και εφόσον υπάρχουν προβλήματα στην κοινωνία, θα υπάρχουν και στα σχολεία, είτε αυτά είναι ιδιωτικά είτε δημόσια».

Τι είδους προβλήματα θα δημιουργηθούν αυτή τη φορά και πόσο μπλεγμένη θα βρεθεί η ηρωίδα σας;

«Ο Γιάννης Σκαραγκός έχει γράψει ένα σενάριο που ανατρέπεται σε κάθε επεισόδιο εκεί που οι θεατές θα ανακαλύπτουν την πηγή του κακού, αυτό την επόμενη στιγμή θα διαψεύδεται. Η Νάσια από την άλλη, προς το παρόν, δεν θα εμπλακεί στα προβλήματα που θα δημιουργηθούν».

mesariti3.jpg

Τι συναισθήματα σας γεννά το γεγονός πως η ηρωίδα σας θα έχει εξέλιξη στον χρόνο;

«Ανυπομονησία φυσικά. Είμαι πολύ χαρούμενη! Ανυπομονώ μαζί με σας να ανακαλύψουμε τη διαδρομή της Νάσιας», είπε η Γεωργία Μεσαρίτη στο περιοδικό Tv24.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved