Δένια Μιμερίνη: «Η Ρηνιώ θα καταλαβαίνει τι σημαίνει να αγαπάς και να αγαπιέσαι»
Media

Δένια Μιμερίνη: «Η Ρηνιώ θα καταλαβαίνει τι σημαίνει να αγαπάς και να αγαπιέσαι»

Αυτήν την περίοδο η Δένια Μιμερίνη βρίσκεται στα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου της δραματικής σειράς εποχής «Έρωτας φυγάς» που θα δούμε από τη νέα σεζόν και  συνεχίζει να έχει τον ίδιο ενθουσιασμό με την πρώτη ημέρα στο σετ.

Η Δένια Μιμερίνη μίλησε για τις καταιγιστικές εξελίξεις που αναμένονται στα νέα επεισόδια και είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτική.

mimerini.webp

Ο πρώτος κύκλος του «Έρωτα φυγά» ολοκληρώθηκε. Κάνοντας μια ανασκόπηση, πώς ήταν για εσάς η σεζόν που πέρασε;

«Την αλήθεια; Το απόλυτο χάος και με όλα όσα συνέβησαν στην ηρωίδα μου που δεν έφτασε το φινάλε να έχει για εκείνη happy end αφού δεν έγινε ο αρραβώνας της, αλλά και όσον αφορά εμένα αφού μπήκα σε ένα νέο περιβάλλον, στο οποίο ωστόσο βρέθηκα με μια υπέροχη παρέα. Είναι από τα πιο ωραία πράγματα που έχουν συμβεί στη ζωή μου»

Πράγματι, το τηλεοπτικό σας ξεκίνημα ήταν πολύ δυνατό δεδομένου ότι είναι και η πρώτη σας τηλεοπτική δουλειά.

«Πριν λίγες ημέρες ’’έκλεισα έναν χρόνο από την αποφοίτησή μου από το Ωδείο Αθηνών. Η πρόταση μου είχε γίνει την ημέρα των γενεθλίων μου και όντως δεν μπορούσα να κάνω πιο ωραία αρχή. Πόσο όμορφο είναι για έναν ηθοποιό να μπαίνει σε έναν τηλεοπτικό κόσμο που τον πηγαίνει πίσω στο παρελθόν και να παίζει σε αυτόν. Το καστ, το συνεργείο, οι σκηνοθέτες, όλα αυτά είναι ευτύχημα για μένα και απορροφώ το κάθε λεπτό και μαθαίνω ό,τι περισσότερο μπορώ. Δεν θα κουραστώ ποτέ να λέω πόσο με έχουν αγκαλιάσει όλοι οι ηθοποιοί, πόσο με συμβουλεύουν και με θεωρούν συνάδελφό τους παρά την έλλειψη της εμπειρίας μου. Είναι συνεργάτες διαμόντια και θα το λέω όσα χρόνια κι αν περάσουν»

MIMERINI.PNG

Ευτυχώς η ηρωίδα σας η Ρηνιώ άφησε πίσω τον βιασμό της, όχι ότι αυτό ξεπερνιέται, και αποφασίζει να ξαναφτιάξει τη ζωή της με τον Νικόλα. Είναι ερωτευμένη μαζί του;

«Η σχέση του Νικόλα και της Ρηνιώς βασίζεται περισσότερό στην αγάπη και την αποδοχή του ενός προς τον άλλο. Αυτό που έχουν αναπτύξει αυτοί οι δύο άνθρωποι εξ αρχής, είναι μια πολύ όμορφη επικοινωνία σε ερωτικό επίπεδο που χτίζεται σιγά-σιγά. Ο Νικόλας τη βοηθάει να ξεκλειδώνεται και να αφήνει σταδιακό τους φόβους της στην άκρη και να καταλαβαίνει τι σημαίνει να αγαπάς και να αγαπιέσαι. Δεν ξέρω αν είναι έρωτας, θα το μάθουμε μαζί με τη Ρηνιώ. Σίγουρα όμως είναι αγάπη κι έχει βρει έναν άνθρωπο που την αποδέχεται και τον αποδέχεται κι εκείνη. Αυτό το ζει πρώτη φορά γιατί με τον Μάρκο ήταν μονομερής έρωτας».

Πηγή: Tv24

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved