Ο Μάριος Αθανασίου μιλά για το νέο του ρόλο στο σήριαλ «Ο πρώτος από εμάς»
Media

Ο Μάριος Αθανασίου μιλά για το νέο του ρόλο στο σήριαλ «Ο πρώτος από εμάς»

Ο Μάριος Αθανασίου μιλά για τον ήρωα που θα υποδυθε,ί στην αναμενόμενη, τον Σεπτέμβριο σειρά του ΑΝΤ1, «Ο πρώτος από εμάς».

 

Όταν ο Φίλιππος έρχεται αντιμέτωπος με την ανίατη ασθένεια του φίλου του Άλκη, η γλυκιά ρουτίνα του ανατρέπεται και σοκαρισμένος αρχίζει να αναθεωρεί και να αναρωτιέται: μήπως έχει έρθει η στιγμή να αποκαλύψει το μεγάλο μυστικό που κρύβει μέσα του, τον αληθινό «προορισμό» της ζωής του; Και τι θα γίνει με αυτούς που θα πληγώσει;

o-protos-apo-emas.jpg

Οι πρώτες εικόνες που ξεπηδούν στο μυαλό μας, όταν ακούμε το όνομά το Μάριου Αθανασίου είναι all time classic σκηνές από τις... «Αέρινες σιωπές» (2001) και από το «Θα βρεις τον δάσκαλό σου» (2005), όπου μαζί με την Ευδοκία Ρουμελιώτη υπήρξαν κάτι από... Βουγιουκλάκη - Παπαμιχαήλ. Όχι πως έκτοτε δεν τον έχουμε δει ξανά και ξανά σε πολλές ακόμα τηλεοπτικές δουλειές, τον Μάριο Αθανασίου, σίγουρα όμως ως γοητευτικός πιλότος και αργότερα ως εξίσου γοητευτικός καθηγητής που ερωτεύεται τη μαθήτριά του γνώρισε μεγάλες πιένες. Ανατρέποντας, όπως αναφέρει η Αθηνά Ζαχαράκη στο περιοδικό Τηλέραμα, τη συνήθη εικόνα του στη νέα πολλά υποσχόμενη σειρά του ΑΝΤΙ θα υποδυθεί έναν ήσυχο οικογενειάρχη που κρύβει μέσα του ένα μυστικό, που του ροκανίζει τα σωθικά. Κι ο Μάριος Αθανασίου δείχνει αληθινά ενθουσιασμένος με αυτόν τον αναπάντεχο ρόλο.

Μιλήστε μας για τον ήρωα που θα ερμηνεύσετε...

«Θα με δείτε λοιπόν ως Φίλιππο. Πρόκειται για έναν ήσυχο οικογενειάρχη που σε όλη του τη ζωή κάνει "αυτό που πρέπει", όσα δηλαδή χρειάζεται η οικογένειά του, προτάσσοντας πάντα το δικό τους καλό. Είναι τρυφερός, γεμάτος ενσυναίσθηση, προσηλωμένος και αφοσιωμένος, αγαπά τους δικούς του ανθρώπους και φροντίζει ώστε να μην τους λείπει τίποτε.

Ώσπου έρχεται η στιγμή που αναθεωρεί τα πάντα;

«Ακριβώς... Ο Φίλιππος έχει συνηθίσει σε μια γλυκιά "ρουτίνα". Δουλεύει, περνά ήσυχες οικογενειακές στιγμές κι έχει κάθε τόσο τις καθιερωμένες συναντήσεις με τους φίλους του, στο αγαπημένο τους στέκι. Μέσα στο μυαλό του Φίλιππου όλα αυτά είναι δεδομένα, γι' αυτό κι όταν ο κολλητός του ο Άλκης έρχεται στο καθιερωμένο ραντεβού φέρνοντας πολύ άσχημα νέα για την υγεία του, σοκάρεται! Εκτός από ανησυχία και νοιάξιμο, κι ένα κύμα πρωτόγνωρων σκέψεων τον κατακλύζει, οδηγώντας τον σταδιακό στο να αρχίζει να βλέπει τη ζωή με άλλο μάτι».

Πηγή: Τηλέραμα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved