Το μυστικό της πεταλούδας: Μετά τον θάνατο της Εύας η κατάσταση παραμένει εκτός ελέγχου
Media

Το μυστικό της πεταλούδας: Μετά τον θάνατο της Εύας η κατάσταση παραμένει εκτός ελέγχου

Το μυστικό της πεταλούδας: Μετά την έκρηξη στο αμάξι του Χριστόφορου και τον θάνατο της Εύας η κατάσταση παραμένει εκτός ελέγχου.

Η Ειρήνη και ο Μάρκος παραμένουν σοκαρισμένοι. Εντωμεταξύ, ο Ηλίας βρίσκει τον Χριστόφορο και τον πυροβολεί αλλά ο Χριστόφορος καταφέρνει να ξεφύγει με τη μηχανή του. Την ίδια ώρα ο Σάββας βρίσκει ένα πτώμα στη θάλασσα και το βγάζει έξω με τη βάρκα του. Εκεί είναι η Ειρήνη και ο Μάρκος που τον αναγνωρίζουν και καλούν την αστυνομία. Είναι ο Πολυβίου.

to-mystiko-tis-petaloudas-1.jpg

Η αστυνομία ρίχνει τις υποψίες της στον Ξένο. Εντωμεταξύ ο Ηλίας συνεχίζει να ψάχνει τον Χριστόφορο, ενώ η αστυνομία ερευνά τον χώρο που έπεσαν οι πυροβολισμοί. Τέλος, η θεραπεία της Κρίστια πάει πολύ καλά και έχει βελτίωση στην όρασή της. Η Ειρήνη είναι στον τάφο της Εύας και η Έλενα που την παρακολουθεί συνεχίζει να τραβά φωτογραφίες. Εντωμεταξύ ο Στέφανος ψάχνει πανικόβλητος την Αμάλα μέχρι που του τηλεφωνούν από την πρεσβεία στη Δαμασκό.

mistiko-petaloudas-3-696x466.webp

Το είχε σκάσει από το σπίτι της θείας και θέλει να επιστρέψει στον Στέφανο. Αυτός της υπόσχεται ότι θα καταφέρει να τη φέρει πίσω. Την ίδια ώρα ο Χριστόφορος συνεχίζει να κρύβεται ενώ η Χριστίνα βρίσκει τον πατέρα της σωριασμένο στο πάτωμα με ένα μπουκάλι ποτό δίπλα του. Η Λουίζα και ο Άρης τη βοηθούν να τον σηκώσει και να τον συνεφέρει.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved