Ελισάβετ Μουτάφη: «Όσοι παίξαμε σε αυτή τη σειρά είπαμε μ’ ένα στόμα: ποτέ ξανά τέτοιες θηριωδίες»
Media

Ελισάβετ Μουτάφη: «Όσοι παίξαμε σε αυτή τη σειρά είπαμε μ’ ένα στόμα: ποτέ ξανά τέτοιες θηριωδίες»

Τη φετινή τηλεοπτική σεζόν η Ελισάβετ Μουτάφη πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του Alpha «Το προξενιό της Ιουλίας».

Ένας από τους ρόλους όμως που θα μείνει βαθιά χαραγμένος στη μνήμη της, εκείνος στη σειρά της ΕΡΤ «Το βραχιόλι της φωτιάς». Η ηθοποιός μίλησε σε συνέντευξή της για την ερμηνεία της αλλά και όλα όσα την συγκλόνισαν.

moutafi-(4).jpg

«Πολλοί τηλεθεατές μάς έλεγαν ότι δεν είχαν ιδέα για όσα συνέβησαν σε αυτούς τους ανθρώπους, πως τους λεηλάτησαν την περιουσία, πως τους κορόιδεψαν, τους ξεγέλασαν και τους έστειλαν πειραματόζωα και στους φούρνους αερίων».

«Μέσα από μια σειρά μυθοπλασίας έγινε κάτι μαγικό, οι τηλεθεατές έγιναν μέτοχοι της σύγχρονης Ιστορίας που δεν μάθανε ποτέ στα σχολεία τους. Και είναι Ιστορία που γράφτηκε με αίμα και είναι μια τραγική πραγματικότητα. Κουβαλήσαμε όλο το βάρος και την ευθύνη αυτών των ηρώων που ήταν αληθινοί, γιατί η ιστορία είναι αληθινή. Και όλα αυτά τη στιγμή που καμία άλλη Δημόσια Τηλεόραση στην Ευρώπη δεν επιχείρησε κάτι τέτοιο. Και τα καταφέραμε στην Ελλάδα και πήραμε παγκοσμίως συγχαρητήρια», λέει η Ελισάβετ Μουτάφη.

moutafi-(1).jpg

«Τη σειρά την έχουν δει πάνω από 2μιση εκατομμύρια άνθρωποι, παππούδες, η νέα γενιά, άνθρωποι μέσης ηλικίας, οικογένειες. Ήταν ένα διαμάντι, έγινε υπέροχη επιλογή στο καστ, στα σκηνικά, στα κοστούμια. Όσοι παίξαμε σε αυτή τη σειρά είπαμε μ’ ένα στόμα: ποτέ ξανά τέτοιες θηριωδίες! Κι έτσι, με αυτό το σκεπτικό, ζωντάνεψα τη μάνα Μπενούτα», εξομολογείται η ηθοποιός στο ένθετο ENJOY.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved