Σάκης Κατσούλης για Τριαντάφυλλο: «Έχουν γίνει πάρα πολλά και το αφήνω αυτό εδώ»
Media

Σάκης Κατσούλης για Τριαντάφυλλο: «Έχουν γίνει πάρα πολλά και το αφήνω αυτό εδώ»

Καλοκαίρι #Yes: Στην εκπομπή του Open την οποία παρουσιάζει μεταξύ άλλων και ο Τριαντάφυλλος, έκανε δηλώσεις ο Σάκης Κατσούλης.

Μαζί με τη σύντροφό του Μαριαλένα Ρουμελιώτη μίλησαν για όλα ενώ ο δύο φορές νικητής του Survivor, έστειλε και τα φιλιά του στον Τριαντάφυλλο με τον οποίο υπήρξαν κολλητοί όμως οι σχέσεις τους ψυχράνθηκαν.

«Τα φιλιά μας στον Τριαντάφυλλο. Καλή επιτυχία στην εκπομπή του, στην εκπομπή σας. Τώρα για το αν θα φτιάξει η σχέση μας; Γιατί ξέραμε τι θα γίνει μέσα στο παιχνίδι; Τίποτα δεν είναι δεδομένο», είπε αρχικά ο Σάκης Κατσούλης και συνέχισε απαντώντας στο ενδεχόμενο να τον καλούσαν στον γάμο τους:

katsoylhs.png

«Ρε παιδιά τι είναι αυτά που συζητάμε τώρα; Δεν ξέρουμε πότε θα παντρευτούμε και πότε θα γίνει η πρόταση και έχουμε φτάσει στους καλεσμένους και στον κουμπάρο. Μπήκαμε στο Survivor All Star κι έχουν γίνει πολλά πράγματα ενώ λείπαμε. Αυτό είναι το στενάχωρο και εννοείται πως δεν κρατάμε κακία. Παρόλα αυτά έχουν γίνει πάρα πολλά και το αφήνω αυτό εδώ. Το τι θα γίνει στο μέλλον, δεν το ξέρει κανείς».

Δείτε το βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved