Μετά τη φωτιά: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα – Η συγκινητική ιστορία της νέας σειράς του Ant1
Media

Μετά τη φωτιά: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα – Η συγκινητική ιστορία της νέας σειράς του Ant1

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της νέας σειράς με τίτλο «Μετά τη φωτιά», που έρχεται μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤΙ τη σεζόν 2023-2024.

Πρόκειται για ένα δράμα που βασίζεται σε πραγματικό γεγονός και υπόσχεται να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό.

meta-ti-fotia-(1).jpg

Μια συγκινητική ιστορία που «έδεσε» για πάντα τη ζωή τριών γυναικών θα παρουσιάσει ο Ant1 από τον Σεπτέμβριο, καθώς για άλλη μία χρονιά ο σταθμός του Αμαρουσίου επιλέγει να επενδύει στη μυθοπλασία, πραγματοποιώντας μεγάλες και καλογυρισμένες παραγωγές. 0 τίτλος της νέας σειράς είναι «Μετά τη φωτιά» και βασίζεται στο γαλλικό φορμάτ «Le Bazar de la Charite».

meta-ti-fotia-(3).jpg

Η ελληνική βερσιόν φέρει τη σκηνοθετική υπογραφή του Γρηγόρη Καραντινάκη, τη διασκευή του σεναρίου υπογράφει η Ρένα Ρίγγα, ενώ η εκτέλεση παραγωγής πραγματοποιείται από την Tanweer Productions. Οι πρωταγωνίστριες που θα υποδυθούν τις τρεις ηρωίδες οι οποίες ύστερα από ένα καταστροφικό γεγονός επιδιώκουν να πάρουν ξανά τη ζωή στα χέρια τους είναι η Ντόρα Μακρυγιάννη, η Άλκηστις Ζιρώ, καθώς και η Ελπίδα Νικολάου.

Στο πλευρό τους θα βρίσκονται πολλοί νέοι αλλά και καταξιωμένοι ηθοποιοί όπως οι Δημήτρης Αποστολόπουλος, Μάξιμος Γρηγοράτος, Κωνσταντίνος Δανίκας, Μαρία-Νεφέλη Δούκα, Λεύτερης Ελευθερίου, Γιάννης Καράμπαμπας, Ανδρέας Κωνσταντίνου, Πηνελόπη Μαρκοπούλου, Θανάσης Μπανούσης, Προμηθέας Νεραττίνι, Λουκία Πιστιόλα, Αιμίλιος Ράφτης, Ζωή Ρηγοπούλου, Χάρης Σώζος, Nathan Thomas και ο Αινείας Τσαμάτης.

meta-ti-fotia-(7).jpg

Η υπόθεση

Τρεις γυναίκες, ύστερα από μια καταστροφική πυρκαγιά, προσπαθούν να ξαναχτίσουν τη ζωή τους και να ακολουθήσουν τα αληθινά τους «θέλω». Όλα αλλάζουν όταν στη διάρκεια ενός φιλανθρωπικού γκαλά ξεσπάει μία μεγάλη πυρκαγιά και μετατρέπει τα πάντα σε εφιάλτη. Κανείς δεν ξέρει αν είναι ατύχημα ή εμπρησμός. Δυστυχώς, τίποτα δεν θα είναι το ίδιο όταν οι φλόγες καταλαγιάσουν... Τρεις γυναίκες, χωρίς να γνωρίζουν ότι το βράδυ αυτό οι μοίρες τους ενώνονται και η ζωή τους αλλάζει για πάντα, αποφασίζουν να αφήσουν το παρελθόν τους στις στάχτες αυτής της μοιραίας πυρκαγιάς. Όλα χάνονται στις φλόγες: όνειρα, σχέδια, ελπίδες... Από εκεί και πέρα, προσπαθούν να αλλάξουν το πεπρωμένο τους και να βρουν τη ζωή που τους αξίζει. Έντονα συναισθήματα και ανατροπές, ανείπωτα μυστικά, δυνατές ερωτικές ιστορίες και αλυσιδωτές συγκρούσεις έρχονται στη νέα σειρά του ΑΝΤ1, η οποία βασίζεται σε πραγματικό γεγονός που συνέβη στη Γαλλία το 1897.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved