«Ελάτε έξω, πάμε» - Δραματικές εκκλήσεις για να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους οι κάτοικοι
Media

«Ελάτε έξω, πάμε» - Δραματικές εκκλήσεις για να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους οι κάτοικοι

Φωτιές: Ανεξέλεγκτο είναι το μέτωπο στην Πάρνηθα, με τις φλόγες να καίνε σπίτια στην Αγία Παρασκευή. Το MEGA βρίσκεται στο πύρινο μέτωπο και καταγράφει λεπτό προς λεπτό τις εξελίξεις.

Το μεσημέρι της Τετάρτης 23 Αυγούστου οι φλόγες μπήκαν εντός του οικισμού της Αγίας Παρασκευής στο Μενίδι. Μήνυμα του 112 κάλεσε τους κατοίκους της περιοχής να εκκενώσουν τον οικισμό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA, οι φλόγες καίνε σπίτια στην Αγία Παρασκευή. Τιτάνια είναι η επιχείρηση των επίγειων και εναέριων μέσων για την κατάσβεση της φωτιάς, με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να δίνουν μάχη με τις φλόγες.

«Ο Θεός βοηθός. Τα σπίτια των γειτόνων έχουν αρπάξει φωτιά, το δικό μου αντέχει. Κρίμα, όλος ο φτωχός κόσμος ήταν εδώ πάνω. Χάθηκε ο κόπος μίας ολόκληρης ζωής», ανέφερε στο MEGA κάτοικος της περιοχής, που έτρεξε να δει εάν οι φλόγες περικύκλωσαν το σπίτι του.

Αρνούνταν οι κάτοικοι να απομακρυνθούν

Τουλάχιστον 10 με 12 άτομα αρνούνταν να αφήσουν τα σπίτια τους στο Μενίδι. Όπως λένε οι κάτοικοι της περιοχής, η φωτιά θα μπορούσε να περιοριστεί εάν γινόντουσαν ενέργειες κατάσβεσης από το βράδυ.

«Ελάτε έξω, πάμε», φώναζε ο δημοσιογράφος του Mega, την ώρα που η κάμερα έδειχνε έναν ηλικιωμένο να απομακρύνεται από την περιοχή.

Δείτε το βίντεο:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved