Γη της Ελιάς: Τρίτος κύκλος με δυο νέα ειδύλλια! Αυτά είναι τα ζευγάρια
Media

Γη της Ελιάς: Τρίτος κύκλος με δυο νέα ειδύλλια! Αυτά είναι τα ζευγάρια

Γη της Ελιάς: Η αντίστροφη μέτρηση για τον πολυαναμενόμενο γ' κύκλο άρχισε. Τα ζευγάρια της σειράς που αγαπήθηκε για δύο σεζόν θα περάσουν από νέες σκληρές δοκιμασίες.

Ο Μιλτιάδης διχάζει Φίλιππο και Βασιλική, ο Δημοσθένης εκδικείται την Ασπασία, ενώ ο Στάθης ξεσπά στην Ιουλία όταν μαθαίνει για την ύπαρξη της κόρης τους...

Η σεναριογράφος Βάνα Δημητρίου ξέρει καλά πια πώς να κρατήσει ζωηρό το ενδιαφέρον του κοινού για μια ακόμα δύσκολη χρονιά. Έχει φροντίσει λοιπόν να μπλέξει τους ήρωες της σε νέες, πιο επικίνδυνες δοκιμασίες...

Ο τρίτος κύκλος έρχεται με δυο νέα ειδύλλια!

Ισίδωρος και Αμαλία έρχονται κοντά

sasmos-(7).jpg

Εδώ και καιρό η Αμαλία δείχνει να έχει αναπτύξει έντονα συναισθήματα για τον Ισίδωρο, γεγονός που προκαλεί συχνά τα... πειράγματα του Μάνου και της Μαρίνας. Ο Ισίδωρος βέβαια το παίζει... δύσκολος, καθώς δεν μπορεί να ξεπεράσει τη μεγάλη διάφορά ηλικίας που υπάρχει ανάμεσά τους. Όμως όλα δείχνουν πως σιγά σιγά, και ειδικά μετά την περιπέτεια της ομηρίας τους, θα έρθουν πιο κοντά και δεν αποκλείεται να αναπτυχθεί ένα ειδύλλιο ανάμεσά τους.


Η Άννα στην αγκαλιά του Πότη

gh-ths-elias.jpg

Και τι δεν έκανε για ρίξει την Άννα στα... δίχτυα της γοητείας του ο Πότης! Επιστράτευσε κάθε μέθοδο για να την κάνει να καταλάβει τα συναισθήματά του, συχνά με τραγελαφικά αποτελέσματα... Γιατί, όσο κι αν προσπαθούσε, εκείνη επέμενε να τον βλέπει σαν το καλό της... φιλαράκι. Όπως είδαμε όμως και στο τρέιλερ του γ' κύκλου, η Άννα δεν θα αργήσει να καταλάβει πως ταιριάζουν πολύ και θα πέσει στην αγκαλιά του Πότη. Η φιλική τους σχέση θα μετατραπεί σε έναν παράφορο έρωτα, που δεν αποκλείεται να φτάσει κι ως τα σκαλιά της εκκλησίας. Οι δυο πρώην... κολλητοί λοιπόν θα ζήσουν ανενόχλητοι το love story τους, χωρίς φυσικά να λείπουν τα ευτράπελα από τη σχέση τους.

Πηγή Τηλέραμα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved