Μάνος Μαγιάτης: Επιστρέφει στην TV; Οι προτάσεις από δύο κανάλια
Media

Μάνος Μαγιάτης: Επιστρέφει στην TV; Οι προτάσεις από δύο κανάλια

Την επιστροφή του στην τηλεόραση συζητά ο Μάνος Μαγιάτης που οι τελευταίες του συνεργασίες ήταν με την Ιωάννα Μαλέσκου στον ΣΚΑΙ και αργότερα στο Open με την Νικολεττα Ράλλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες ήδη έχει δυο προτάσεις για καθημερινή εκπομπή από δυο κανάλια για μπροστά αλλά και πίσω από τις κάμερες αλλά και για infotainment project που θα βγαίνει Σαββατοκύριακο. Την περασμένη βδομάδα μάλιστα εθεάθη έξω από το κανάλι του Αμαρουσίου.

Ανώνυμο (1823 × 700 px) (800 × 700 px) (900 × 580 px) - 1

Ο επί χρόνια συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη στον ΑΝΤ1 και μετέπειτα στον Alpha, μετά τη λήξη της συνεργασία τους για δυο με τρία χρόνια κάθε σεζόν είχε προτάσεις για παρόμοιες εκπομπές lifestyle.

Όμως είχε επιλέξει να μην κάνει κάτι γιατί εκείνη τη περίοδο ήθελε να ασχοληθεί με ένα δικό του πρότζεκτ, με μια εταιρεία δημοσιών σχέσεων.

Η Ελένη Μενεγάκη τον είχε καλέσει στην τελευταία της εκπομπή και έγινε ένα refresh και έτσι άρχισε να χτυπά συνεχώς το τηλέφωνό του «Πιστεύω πως αυτό το κάλεσμα στην φινάλε της Ελένης πιθανόν να ενεργοποίησε την πρόταση που μου έγινε στον ΣΚΑΙ», είχε δηλώσει.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved