Στα σύρματα: Βίκυ Παπαδοπούλου: «Προσωπικές υποθέσεις της Άννας θα ανατρέψουν την ιστορία»
Media

Στα σύρματα: Βίκυ Παπαδοπούλου: «Προσωπικές υποθέσεις της Άννας θα ανατρέψουν την ιστορία»

Το πρόγραμμα διαχείρισης θυμού «Στα σύρματα» της Άννας Ρούσσου θα μπει σε εφαρμογή φέτος στην τηλεόραση της ΕΡΤ1 και μαζί με ένα εκλεκτό καστ θα μοιράσουν στο τηλεοπτικό κοινό γερές δόσεις ευφάνταστης κωμωδίας.

Η Βίκυ Παπαδοπούλου σε ένα διάλειμμα από τα γυρίσματα της σειράς μιλά για την ηρωίδα της και τα προβλήματα της από τη στιγμή που θα έρθει σε επαφή με τους φυλακισμένους...

  • Σχεδόν δεν έχουμε ξεχάσει τη σεζόν που πέρασε και μια καινούρια ξεδιπλώνεται μπροστά μας. Με απίστευτη ταχύτητα γίνονται πλέον οι δουλειές στη χώρα μας.

«Γίνονται πολλά πράγματα ταυτόχρονα, έχει αλλάξει το σύστημα και σκέφτομαι πως αυτό δίνει το δικαίωμα των πολλών επιλογών στον τηλεθεατή».

  • Το κοινό έχει ήδη αρχίσει να δείχνει την προτίμησή του στις σειρές της ΕΡΤ που κάθε χρονιά αποδεικνύεται και καλύτερη.

«Είναι αλήθεια πως η ΕΡΤ έχει μπει δυναμικό στο παιχνίδι της μυθοπλασίας και βοήθησε πολύ και η πλατφόρμα σε όλη αυτήν τη προσπάθεια. Εκεί μάλλον μπορεί να κατανοήσει κάποιος την αξία μιας σειράς, αφού οι μετρήσεις καθημερινά είναι χαμηλές. Υπάρχει μεγάλη μερίδα κόσμου που βλέπει μια σειρά μετά την ώρα προβολής της. Ο κόσμος άρχισε γρήγορα να μιλά για τις σειρές της ΕΡΤ και στην πλατφόρμα φαινόταν ξεκάθαρα η προτίμησή του. Ωραίες δουλειές προγραμματίζει και φέτος και το καλό είναι πως κάθε μια από αυτές είναι για συγκεκριμένο αριθμό επεισοδίων που σημαίνει πως δεν θα προλάβουν να κουράσουν τον τηλεθεατή».

viki.jpg
  • Και μια από τις σειρές που περιμένουν όλοι είναι σίγουρα το «Στα σύρματα»!

«Ίσως, γιατί πέρα από το σενάριο, είναι από εκείνα που διαβάζεις και γελάς δυνατά, το καστ είναι εξαιρετικό. Ο κάθε ηθοποιός είναι ταμάμ για τον ήρωα που θα ενσαρκώσει. Και αυτό είναι μια επιτυχία από μόνο του, δεν είναι εύκολο».

  • Η Άννα Ρούσσου, η ηρωίδα σου, ποια είναι;

«Είναι ψυχολόγος, κοινωνική λειτουργός και αποφασίζει να εφαρμόσει ένα πρόγραμμα εκτόνωσης θυμού στις φυλακές. Αυτό το εφάρμοζε ο καθηγητής που είχε στη Νυρεμβέργη όπου σπούδασε και εκείνη θέλει να το τολμήσει. Σύμφωνα με αυτό, ο άνθρωπος που έχει θυμό μέσα του αλλά δεν μπορεί να τον εκφράσει στο πρόσωπο που πρέπει παίρνει τηλέφωνο σε μια τηλεφωνική γραμμή για να μιλήσει. Στην προκειμένη, στους φυλακισμένους. Η Άννα θα έρθει σε επαφή με τους φυλακισμένους γιατί πρέπει σε πρώτη φάση να τους αξιολογήσει και να δει αν είναι ιδανικοί για το πρόγραμμα. Τους γνωρίζει όλους καλύτερα».

  • Θα έρθει με κάποιους από τους φυλακισμένους πιο κοντά;

«Με κάποιους, ναι αλλά όχι σε ερωτικό επίπεδο, θα συνδεθεί μαζί τους λίγο παραπάνω. Όλοι οι φυλακισμένοι πάντως θα είναι συμπαθείς προς το κοινό άσχετα από αυτό που έκαναν και βρέθηκαν στο σωφρονιστικό ίδρυμα. Έχουν ενδιαφέρον όλοι ως προσωπικότητες».

  • Την προσωπική της ιστορία θα τη μάθουμε; Σε τι προσωπική φάση θα την πετύχουμε;

«Είναι μια ελεύθερη γυναίκα η Άννα και γενικότερα είναι ελεύθερο πνεύμα. Μια γυναίκα που δεν βάζει ούτε ταμπέλες ούτε τίτλους στους ανθρώπους. Μια μοντέρνα ηρωίδα δυναμική, έξυπνη, πονηρή και με γοητευτικά χαρακτηριστικά. Φυσικά και κρύβει κάποια μυστικά από τους γύρω της. Την περιβάλλει ένα μυστήριο. Σιγά σιγά θα αποκαλυφθούν πράγματα για τη ζωή της, γιατί κάποιες προσωπικές της υποθέσεις θα ανατρέψουν την ιστορία και θα μετακινήσουν τα πράγματα», είπε η Βίκυ Παπαδοπούλου στο tv 24.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved