Έρωτας φυγάς: Χρύσα Κλούβα: «Υπάρχουν πολλές ανατροπές στον δεύτερο κύκλο»
Media

Έρωτας φυγάς: Χρύσα Κλούβα: «Υπάρχουν πολλές ανατροπές στον δεύτερο κύκλο»

Η Χρύσα Κλούβα σε κερδίζει από την πρώτη στιγμή με το πηγαίο χαμόγελο, την ευγένεια και τον αυθορμητισμό της. Την περσινή σεζόν μάς συστήθηκε ως Βάσω μέσα από τη δραματική σειρά εποχής του OPEN «Έρωτας φυγάς», όπου υποδύεται μια νεαρή κοπέλα που δουλεύει στο σπίτι των Δεμερτζήδων και ψάχνει κι εκείνη την ευτυχία.

Η ηθοποιός μιλάει για όλα όσα θα ακολουθήσουν στον δεύτερο κύκλο της επιτυχημένης παραγωγής και πιστέψτε μας... ξέρει πολλά.

  • Ο «Έρωτας φυγάς» αργά αλλά σταθερά κατάκτησε το κοινό και αποτέλεσε τη μεγάλη έκπληξη της σεζόν. Πού το αποδίδετε;

«Προς μεγάλη χαρά και δική μας, ο κόσμος αγκάλιασε τη σειρά. Νιώθω πώς με έναν τρόπο του μεταδώσαμε την αγάπη μας γι' αυτή τη δουλειά. Η αγάπη λοιπόν ας είναι το μήνυμα των ημερών, γιατί ο κόσμος έχει ανάγκη από θετικά συναισθήματα καθώς δίπλα μας υπάρχουν δυσκολίες σε πολλά επίπεδα».

  • Θεωρείτε ότι το δυνατό καστ ήταν ένα ατού της παραγωγής;

«Ο σκηνοθέτης μας, ο Βασίλης Τσελεμέγκος, δημιούργησε μια πολύ ωραία καλλιτεχνική ομάδα και πέτυχε... διάνα. Αυτό είναι όντως ένα από τα βασικά συστατικά της επιτυχίας.

Στην πορεία, όταν είδαμε ποιοι είμαστε, διαπιστώσαμε ότι οι περισσότεροι είχαμε ξανασυναντηθεί κάπου. Εγώ είχα την τιμή να έχω την κ. Πέμυ Ζούνη δασκάλα στη δραματική σχολή και ήταν μεγάλη η χαρά που θα συνυπήρχα επαγγελματικά μαζί της κι αυτή εύχομαι να είναι μόνο η αρχή».

klouva.jpg
  • Εσείς ενσαρκώνετε έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα, τη Βάσω. Είναι μια κοπέλα φτωχή, η οποία άφησε τα χωράφια για να εργαστεί μέσα στο αρχοντικό των Δερμετζήδων. Είναι λίγο... κουτσομπολίτσα και μερικώς ανακατώστρα.

«Θεωρώ πώς ό,τι συμβαίνει στη Βάσω είναι από απαιδευσιό. Δεν είναι ψημένη από τη ζωή. Δεν έχει εφόδια και μένει στην πρώτη σκέψη. Δεν νομίζω ότι η πρόθεσή της είναι το κουτσομπολιό και το ανακάτεμα, αλλά επειδή είναι λαϊκός άνθρωπος λέει αυτό που της έρχεται χωρίς να το σκεφτεί. Ως εκ τούτου δημιουργεί παρεξηγήσεις. Είναι όμως πολύ αυθεντική και τα αισθήματα και οι προθέσεις της είναι αγνά».

  • Πάντως, για να λέμε και το σωστό, η γιαγιά ήταν εκείνη που αντιλήφθηκε το ενδιαφέρον του ταχυδρόμου για τη Βάσω.

«Αυτή όλα τα αντιλαμβάνεται. Έχει ένστικτο. Καταλαβαίνει πολλά πράγματα πριν ακόμη γίνουν και άλλα πού γίνονται. Μάλλον αρχίζει και η Βάσω να ενδιαφέρεται για εκείνον. Για να δούμε αν θα υπάρξει ειδύλλιο. Είμαι κι εγώ περίεργη να δω τι θα γίνει και περιμένω πώς και πώς γιατί η Βάσω θέλει να παντρευτεί. Ποιος θα είναι άραγε ο τυχερός (γελάει):».

  • Με όσα όμως έγιναν, μάλλον θα καθυστερήσει κάτι τέτοιο. Και ο αρραβώνας της Ρηνιώς και του Νικόλα αναβλήθηκε.

«Είναι λογικό γιατί όλα γίνονται επηρεάζουν πολύ το σπίτι. Κάτω από αυτά τα δεδομένα δεν υπάρχει ψυχολογία για αρραβώνες και ταχυδρόμους. Αυτοί οι άνθρωποι είναι οικογένεια. Δεν υπάρχει αποστασιοποίηση του προσωπικού με τα αφεντικά. Ό,τι συμβαίνει γίνεται στο σπίτι που θεωρούν όλοι δικό τους και πονάει τους πάντες».

  • Και ο Στρατής με τη Γεωργία είναι οικογένεια για τη Βάσω.

«Είναι οι στυλοβάτες του κτήματος και οι σχέσεις μεταξύ μας είναι καθοριστικές».

  • Παρόλο που η Βάσω τρώγεται με τη Γεωργία σαν τον σκύλο με τη γάτα.

«Είναι που η Βάσω όπως προείπαμε, δεν έχει δεύτερη σκέψη. Πάντως όταν η Γεωργία είναι μαζί της γίνεται πιο αυθεντική και αυθόρμητη. Η Γεωργία είναι πονεμένος άνθρωπος και έχει δημιουργήσει έναν χαρακτήρα αυστηρό προκειμένου να επιβιώσει.

Η Βάσω είναι ο εαυτός της και τώρα στον δεύτερο κύκλο θα δούμε αυτές τις δύο γυναίκες να έρχονται πιο κοντά και τη Βάσω να της συμπαραστέκεται, θα υπάρξει ουσιαστική σχέση μεταξύ τους».

  • Είναι πολλά τα ερωτήματα που έχουν μείνει αναπάντητα για τον δεύτερο κύκλο.

«Θα δούμε πώς θα εξελιχθούν οι ιστορίες και πώς αλληλοεπηρεάζονται. Πώς θα περνάει η Αλεξάνδρα στη φυλακή, πώς θα καταλήξει ο Ιάσονας και τι θα γίνει με τον Μάρκο και την Ευγενία. Κατά πόσο μπορεί ο Μάρκος να βοηθήσει την Αλεξάνδρα ξέροντας ότι δεν περνάει καλά αφού έχει κάνει και ο ίδιος φυλακή. Έχουμε τη δίκη της και θα μάθουμε ποιος είναι τελικά αυτός που τη βοηθάει. Υπάρχουν μεγάλες ανατροπές. Αυτοί που είναι κόντρα, ξαφνικά τα γυρίζει η ζωή και βρίσκονται να παλεύουν για το ίδιο πράγμα. Όλα αυτά θα τα δείτε προσεχώς στον δεύτερο κύκλο», είπε η Χρύσα Κλούβα στο TV 24.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved