Μπέσσυ Αργυράκη για τα κακόβουλα σχόλια για τα κιλά της - «Υπάρχουν άνθρωποι και ανθρωπάκια…»
Media

Μπέσσυ Αργυράκη για τα κακόβουλα σχόλια για τα κιλά της - «Υπάρχουν άνθρωποι και ανθρωπάκια…»

Η Μπέσσυ Αργυράκη μίλησε για τα κακόβουλα σχόλια που έχει δεχτεί τόσο η ίδια, όσο και η κόρη της, Εβελίνα Νικόλιζα για τα κιλά τους, το σπίτι της που κάηκε από πυρκαγιά πριν δύο χρόνια αλλά και για τον ένα χρόνο από τον θάνατο του Ρόμπερτ Ουίλιαμς.

Για το σπίτι της που κάηκε από την πυρκαγιά πριν από 2 χρόνια, είπε η τραγουδίστρια στην κάμερα της εκπομπής, Καλημέρα #Yes: «Σιγά σιγά το φτιάχνουμε. Όλα γίνονται, αυτό που δεν επιστρέφει είναι η ανθρώπινη ζωή. Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκαν ήταν να μη στεναχωρήσω τον άντρα μου που έχει την καρδιά το και μετά να τρέξω να προλάβω να δω που είναι τα ζωάκια μου. Υπάρχουν στιγμές που με ρίχνει το γεγονός, αλλά είναι για λίγο γιατί πρέπει να δώσω κουράγιο στην οικογένειά μου».

mpessi-argiraki.jpg

Όσον αφορά για τον ένα χρόνο από τον θάνατο του αγαπημένου της συναδέρφου και φίλου, Ρόμπερτ Ουίλιαμς, είπε συγκινημένη: «Ήταν για εμένα ένας εξαιρετικός και μοναδικός άνθρωπος. Ήταν τόσο άδικο αυτό. Προσπαθώ να μη το φέρνω στο μυαλό μου. Είναι στον παράδεισο, ανάμεσα στους αγγέλους και τους παίζει τις μελωδίες του».

Τέλος, η Μπέσσυ Αργυράκη μίλησε και για τα κακόβουλα σχόλια που έχει δεχθεί κατά καιρούς για τα κιλά της: «Ενώ στην αρχή νευρίαζα πάρα πολύ, στο τέλος κατάλαβα ότι υπάρχουν άνθρωποι και ανθρωπάκια. Τα ανθρωπάκια έχουν προβλήματα, δεν τα έχουν λύσει με τον εαυτό τους και προσπαθούν μέσα από κακόβουλες αναρτήσεις να ισορροπήσουν. Πλέον δεν με αγγίζουν και όταν με νευριάζει κάτι πάρα πολύ, απαντάω. Δεν θα κατέβω στο επίπεδό του, αλλά πρέπει να το ψάξουν».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved