Ρένια Λουιζίδου: Η μεγάλη αποκάλυψη για το Καφέ της Χαράς: «Όλοι βογγούσαμε...»
Media

Ρένια Λουιζίδου: Η μεγάλη αποκάλυψη για το Καφέ της Χαράς: «Όλοι βογγούσαμε...»

Η Ρένια Λουιζίδου μίλησε στην εκπομπή Flashback στο Μακεδονία Tv με την Μαρία Ηλιάκη και τον Νικόλα Ράπτη, για το Καφέ της Χαράς.

Το θέμα ήταν "γάμοι σε τηλεοπτικές σειρές που άφησαν ιστορία" και αναμφισβήτητα ένας από τους γάμους που μας έχει μείνει αξέχαστος ήταν αυτός της Σταυρούλας και του Φατσέα στο Καφέ της Χαράς.

Σύμφωνα με την ηθοποιό, ήταν μια σκηνή με πολλές απαιτήσεις παρόλο που σε εμάς τους τηλεθεατές φάνηκε αστεία και εύκολη.

63e724042e7e3f79425fb9a3b3ba51e8_XL.jpg

«Η Χαρά είχε συνοδευτεί από τον Αντώνη σε εκείνο τον γάμο. Πάντα το πίστευα μέσα μου και το έλεγα στον Χάρη Ρώμα και στην Άννα Χατζησοφιά ότι ο άντρας της ζωής της Χαράς, είναι ο Τρελαντώνης. Από όλους τους άντρες που πέρασαν από τη ζωή της, ο μόνος που στάθηκε κλαρίνο, που τη βοήθησε πραγματικά και την αγάπησε άνευ όρων ακριβώς γι΄αυτό που ήταν, ήταν ο τρελός του χωριού», είπε αρχικά η Ρένια Λουιζίδου και συνέχισε:

1693223991405-597501607-kafe.png

«Σε όλες αυτές τις σκηνές που ο κόσμος κατά κανόνα ευχαριστιέται πολύ, εμείς όταν πήραμε το κείμενο και είδαμε ότι έχει μέσα μία τέτοια σκηνή, όλοι βογγούσαμε. Αυτές είναι δύσκολες σκηνές, φοβερά χρονοβόρες, που μεταφράζονται κατά κανόνα σε πολλές ώρες αναμονής και πολλές ώρες κακουχίας στο γύρισμα. Νομίζω ότι είχε γίνει μία ωραία, ατμοσφαιρική σκηνή. Βέβαια, εμείς γκρινιάζαμε και τρώγαμε αυτά που δεν έπρεπε να φάμε από τα τραπέζια. Χορέψαμε και εκεί πολύ».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved