Media

To πιο μεγάλο παζάρι: Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ του παιχνιδιού με πρωταγωνιστή τον Ηλία Βρεττό!

Gossip-tv Team

Το πιο μεγάλο παζάρι: Σιγά σιγά μπαίνουμε για τα καλά στη νέα τηλεοπτική πραγματικότητα και μάλιστα σήμερα (28/8) υπήρξε... βομβαρδισμός νέων τρέιλερ και πολλών ανακοινώσεων από τα κανάλια. 

Όλοι οι άνθρωποι της τηλεόρασης βάζουν φουλ τις μηχανές για ακόμα μία εποικοδομητική τηλεοπτική σεζόν και αφού όλοι επέστρεψαν στο πόστο τους για τις πρώτες συσκέψεις των δημοσιογραφικών ομάδων για την υλοποίηση των νέων σχεδίων, ο τηλεοπτικός αέρας άρχισε σιγά σιγά να γεμίζει με τρέιλερ.

Ανάμεσα σε αυτά και το τρέιλερ για το νέο τηλεπαιχνίδι που θα παρουσιάζει ο Ηλίας Βρεττός, το πολυαναμενόμενο «Το πιο μεγάλο παζάρι» που έρχεται τον Σεπτέμβριο στον «αέρα» του Alpha.

Στο τρέιλερ πρωταγωνιστής είναι φυσικά ο τραγουδιστής που αναλαμβάνει φέτος την πρόκληση της παρουσίασης. Ο Ηλίας Βρεττός, ντυμένος με κουστούμι και clean cut στυλ, ανεβαίνει τα σκαλιά μιας μεγάλης αντιπροσωπείας αυτοκινήτων για να ζητήσει... κουρτίνες.

Φυσικά παραπέμπει η κουρτίνα σε εκείνες που θα επιλέγουν οι επίδοξοι παίκτες οι οποίοι και θα διεκδικούν μεγάλα έπαθλα όπως ακόμα και καινούργιο αυτοκίνητο.

Δείτε παραπάνω το τρέιλερ:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved