Media

Κάγκελο η Πιερίδη με την αποκάλυψη του Καλλίρη ότι πρωταγωνίστησε σε βίντεο κλιπ του-«Μη το δείξετε»

Gossip-tv Team

Ο Θάνος Καλλίρης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή, Καλοκαίρι #Yes και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε τόσο στην Μαριάντα Πιερίδη που συμμετείχε σε βίντεο κλιπ του, όσο και στην Ναταλία Γερμανού.

Αρχικά ανέφερε: «Δεν νιώθω ότι θυσίασα κάτι για την καριέρα μου, πολύ συνειδητά το έκανα, υπήρχε μέσα μου, δεν υπήρχε περίπτωση να κάνω κάτι άλλο».

«Επειδή εγώ αυτό το πράγμα ήθελα να το κυνηγήσω από την πρώτη στιγμή που κατάλαβα τι θέλω να κάνω, ήρθε σιγά σιγά. Κυνηγούσα το όνειρό μου, όχι να γίνω διάσημος, να έχω χρήματα και γυναίκες.

Αυτό που συμβουλεύω τώρα τα παιδιά είναι να μην πάνε σε ένα ριάλιτι. Κινδυνεύουν να φάνε τα 15 λεπτά δημοσιότητας και μετά πρέπει να διαχειριστείς ψυχολογικά όλο αυτό. Κάποια παιδιά πάνε σε μεγάλες εκπομπές και μετά αναρωτιέμαι μετά πώς το διαχειρίζονται όλο αυτό το πράγμα; Το χτίσιμο μιας καριέρας έχει δυσκολία, έχει ανηφόρα μεγάλη. Οι άνθρωποι που βγήκα από ριάλιτι ή μεγάλα σόου και έμειναν, είναι η εξαίρεση στον κανόνα. Υπάρχουν όμως και παιδιά που τους ακούσαμε και είχαν πολύ ταλέντο, αλλά δεν τους ξαναείδαμε μετά».

THANOS.jpg

Και πρόσθεσε: «Καλό κουράγιο συμβουλεύω τα νέα παιδιά που θέλουν να ασχοληθούν με το τραγούδι. Έχουν αλλάξει τόσο πολύ τα πράγματα που δεν ξέρω τι να τους πω. Ένα παιδί με ταλέντο και γράφει και το δικό του υλικό, θα τον βρει τον δρόμο του» και αποκάλυψε ότι το 1993, τριάντα χρόνια πριν η Μαριάντα Πιερίδη συμμετείχε σε βίντεο κλπ του. Η τραγουδίστρια έπαθε σοκ που το θυμόταν και στη συνέχεια οι συνεργάτες της βρήκαν το βίντεο κλιπ του τραγουδιού, Γιορτάζω που συμμετείχε και αναφώνησε: «Μη το δείξετε! Παναγία μου», ενώ στη συνέχεια συγκινήθηκε που θυμήθηκε τα φοιτητικά της χρόνια.

mariada.s.pieridi_368193324_18386054155047049_292222967747964566_n.jpg

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved