Καμπάκογλου: Αποχαιρετά την Αυλή των Χρωμάτων με αιχμές- Το ταξίδι τελειώνει, χωρίς δίκη μου ευθύνη
Media

Καμπάκογλου: Αποχαιρετά την Αυλή των Χρωμάτων με αιχμές- Το ταξίδι τελειώνει, χωρίς δίκη μου ευθύνη

Οριστικό τέλος  για την εκπομπή της ΕΡΤ, «Η αυλή των χρωμάτων» που παρουσίαζε η Αθηνά Καμπάκογλου.

Όλα ξεκίνησαν όταν η δημοσιογράφος υποστήριξε δημόσια ότι από τα Μέσα ενημερώθηκε πως η διοίκηση της ΕΡΤ είχε αποφασίσει την αντικατάστασή της από την Κατερίνα Παπουτσάκη στην παρουσίαση της εκπομπής.

Κάτι που ενόχλησε ιδιαίτερα την Αθηνά Καμπάκογλου η οποία και αποφάσισε να στείλει επιστολή διαμαρτυρίας στην ΕΣΗΕΑ καταγγέλλοντας τη διοίκηση της ΕΡΤ.

Η άλλη πλευρά τώρα, σύμφωνα με στελέχη της Διεύθυνσης Προγράμματος της ΕΡΤ υποστηρίζει πως ουδέποτε ανακοινώθηκε στην Αθηνά Καμπάκογλου ότι θα σταματήσει να μετέχει στην εκπομπή η οποία, όπως τονίζουν με νόημα, είναι κυριότητας της ΕΡΤ.

kampakoglou-auli-ton-xromaton-

Αντίθετα, όπως σημειώνουν, πρόθεση της Διεύθυνσης Προγράμματος με την οποία η δημοσιογράφος είχε επαφές εδώ και καιρό, ήταν «Η Αυλή των Χρωμάτων» να αναβαθμιστεί στο πλαίσιο των ευρύτερων αλλαγών που σχεδιάζει και πραγματοποιεί το διάστημα αυτό η ΕΡΤ.

Σήμερα μέσα από τον λογαριασμό της εκπομπής «Η αυλή των χρωμάτων» στο Facebook, η Αθηνά Καμπάκογλου ανακοίνωσε το οριστικό τέλος του προγράμματος πετώντας τα καρφιά της στη διοίκηση της ΕΡΤ: Το ταξίδι της «Αυλής των Χρωμάτων» εδώ τελειώνει…

Χωρίς δίκη μου ευθύνη.

Τελειώνει άραγε; Ή συνεχίζει σε άλλους ωκεανούς;

Η εμπάθεια της διοίκησης της ΕΡΤ δεν έχει τέλος, έκοψε ακόμη και τις επαναλήψεις, τις οποίες τιμήσατε με τα ποσοστά τηλεθέασης που δώσατε.

Από ότι φαίνεται σύμφωνα με τα γραφόμενα στον τύπο ο κ. Νικολόπουλος, θα συνεχίσει να σας κάνει παρέα, με μια άλλη αντίστοιχη εκπομπή.

Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για τη στήριξη σας, όλα αυτά τα χρόνια!

Αθηνά Καμπάκογλου

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved