Fame Story: Τα επικρατέστερα ονόματα της κριτικής επιτροπής και οι δάσκαλοι
Media

Fame Story: Τα επικρατέστερα ονόματα της κριτικής επιτροπής και οι δάσκαλοι

Με πολλές εκπλήξεις και δυνατά ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής αναμένεται να επιστρέψει στη μικρή οθόνη ο μουσικός διαγωνισμός «Fame Story».

Θα προβληθεί από τον σταθμό STAR, σε παραγωγή της εταιρείας Barking Well και με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη.

koklonis-fame.jpg

Μάλιστα, εδώ και αρκετό καιρό έχουν δεχτεί κρούση και έχουν συζητήσει για να συμμετάσχουν στο φαντασμαγορικό σόου, που θα ξεκινήσει μέσα στον Σεπτέμβριο, πολλοί τραγουδιστές.

Δύο από τα επικρατέστερα πρόσωπα που θα καθίσουν στις καρέκλες των κριτών είναι ο Αντώνης Ρέμος και η Άννα Βίσση. Παράλληλα, συζητήσεις έχουν γίνει και με τη Δέσποινα Βανδή, η οποία όμως θα βρίσκεται για ακόμη μία σεζόν στο «Just the 2 of Us», οπότε η παρουσία της στο «Fame Story» θεωρείται αβέβαιη. Επίσης, ο ράπερ Mente Fuerte βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με την παραγωγή, ενώ σχετική πρόταση έχει δεχτεί και ο Χρήστος Δάντης.

0H6A2032.jpg

Από την άλλη πλευρά, πολλά είναι και τα πρόσωπα που έχουν μιλήσει με τους αρμόδιους για να πάρουν μέρος στον διαγωνισμό με άλλον ρόλο, όπως αυτός του δασκάλου.

Ανάμεσά τους βρίσκονται ο Διονύσης Σχοινάς και ο Στέλιος Ρόκκος, οι οποίοι εκτός από τραγουδιστές είναι και καταξιωμένοι μουσικοί.

Πηγή: Μy TV

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved