Παύλος Παπαδόπουλος: «Μου ανακοινώθηκε πως θα γίνω πατέρας, χωρίς να το περιμένω, χωρίς να το ξέρω»
Media

Παύλος Παπαδόπουλος: «Μου ανακοινώθηκε πως θα γίνω πατέρας, χωρίς να το περιμένω, χωρίς να το ξέρω»

Για την συμμετοχή του στο Power of love που του άλλαξε τη ζωή 180 μοίρες, για την Μαρία Μπακοδήμου, το βιβλίο που έγραψε κατά τη διάρκεια του κορονοϊού αλλά και για την πατρότητα, μίλησε ο Παύλος Παπαδόπουλος.

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι αγάπης ήταν άκρως αποκαλυπτικός στο Καλοκαίρι #Yes του Open.

«Μου ανακοινώθηκε στα 17 μου πως θα γίνω πατέρας, χωρίς να το περιμένω, χωρίς να το ξέρω, αλλά γενικά είμαι ένας άνθρωπος που δεν θα αγχωθώ τόσο πολύ. Θα αποδεχθώ την κατάσταση, θα την σκεφτώ και θα την ξανασκεφτώ, έτσι και αναγνώρισα τις ευθύνες μου από πολύ μικρός και το πήρα πολύ θερμά και πολύ ζεστά. Ένα παιδί άλλωστε είναι ό, τι καλύτερο μπορεί να συμβεί στη ζωή μας και σήμερα είμαι περήφανος για τον γιο μου», είπε αρχικά ο Παύλος Παπαδόπουλος και συνέχισε:

pavlos_papadopoulos_369909184_819675722934131_625740193182885015_n.jpg

«Στο Power of love βελτίωσα τον εαυτό μου. Μου έκανε καλό. Θα μπορούσα να κάνω πάνελ εκπομπής μόνο αν μου δινόταν ένα κομμάτι που πιστεύω ότι θα μπορούσα να ανταπεξέλθω σε αυτό. Όλα είναι συζητήσιμα γενικά. Η Μαρία Μπακοδήμου ήταν κοντά σε όλα τα παιδιά, χωρίς όμως να το ξέρουμε.

Θυμάμαι πως είχε συμβεί ένα γεγονός και με έπιασε για να μου πει να μιλήσω στο τάδε παιδί και να του πω ότι αυτό που κάνει είναι λάθος. Δηλαδή βοηθούσε με τον τρόπο της, μας έβλεπε γενικότερα σαν παιδιά της».

Δείτε τι άλλο είπε στο βίντεο:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved