Γιώργος Λάγιος για Είμαστε μαζί: «Όταν υπάρχει γκρίνια πίσω από τις κάμερες θα φανεί και μπροστά»
Media

Γιώργος Λάγιος για Είμαστε μαζί: «Όταν υπάρχει γκρίνια πίσω από τις κάμερες θα φανεί και μπροστά»

Καλοκαίρι #Yes: Καλεσμένος στην εκπομπή του Open, βρέθηκε ο Γιώργος Λάγιος και μίλησε για την συνεργασία του με την Ελίνα Παπίλα στην εκπομπή Είμαστε μαζί και όχι μόνο.

Ο ίδιος αναφέρθηκε και στο πώς αντιμετώπισε τις δυσκολίες, για την ψυχολογία αλλά και για την σύντροφό του που είναι μόλις 23 ετών.

«Ήταν μια πολύ καινούργια εμπειρία για μένα, η τηλεόραση θέλει μόνιμο ψυχολόγο, να υπάρχει ένας άνθρωπος για group therapy των ανθρώπων μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

Είμαι ένας άνθρωπος που πολύ δύσκολα θα τσακωθεί αλλά αν ένας άνθρωπος έχει έρθει από το σπίτι του με τα προβλήματά του και συναναστραφεί ανθρώπους που δεν ξέρει που επίσης έχουν προβλήματα η σπίθα υπάρχει. Εμένα με βοηθάει η ιδιότητά μου να είμαι πιο ήρεμος αλλά είμαι και άσχετος.

lagios.png

Νεύρα υπήρχαν γιατί υπήρχε άγχος και ένταση ειδικά όταν τα νούμερα δεν είναι καλά. Υπήρξαν στιγμές που είχαμε νεύρα αλλά είχαμε καλή σχέση μεταξύ μας. Δεν βρισκόμαστε καθημερινά αλλά έχουμε ακόμα άριστη σχέση», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Λάγιος και συνέχισε:

«Όταν υπάρχει γκρίνια πίσω από τις κάμερες θα φανεί και μπροστά. Εσείς εδώ είστε ελεύθεροι να εκφράζεστε όπως θέλετε. Έχω κρατήσει επαφή με τον Βλοντάκη, είμαστε φίλοι, είναι ένας άνθρωπος αυθεντικός. Θα ζητούσα στην επόμενη τηλεοπτική πρόταση να είναι ξεκάθαρη η σχέση της ελευθερίας που εκφράζομαι.

Δεν μπορώ να μεταμορφωθώ στην τηλεόραση, θέλω να είμαι αυτός που λέω σε όλους ότι είμαι. Η σκαλέτα είναι πολύ συγκεκριμένη και αν παρεκκλίνεις σε επαναφέρουν. Εκφράζομαι με έναν ιδιαίτερο τρόπο».

Δείτε όλα όσα είπε στο βίντεο που ακολουθεί:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved