Σταμάτη: Η απάντηση για την ανάρτησή της στο ψυχιατρείο, τα λάθη και η δημόσια συγγνώμη
Media

Σταμάτη: Η απάντηση για την ανάρτησή της στο ψυχιατρείο, τα λάθη και η δημόσια συγγνώμη

Η Σάσα Σταμάτη μετά τη χθεσινή της επίσκεψη στο ψυχιατρικό τμήμα του Θριάσιου νοσοκομείου, μίλησε στον αέρα της εκπομπής, Καλοκαίρι #Yes για τις δυσκολίες της αλλά ζήτησε και συγγνώμη από όλο τον κόσμο.

«Είχα πάρα πολλές προτάσεις φέτος να πάω να κάνω πάνελ σε εκπομπές. Χτύπησε το τηλέφωνό μου, το έχω κάνει και το έχω εξαντλήσει όμως. Θέλω να κάνω κάτι άλλο. Όνειρό μου είναι να κάνω ένα σατιρικό δελτίο ειδήσεων…» είπε αρχικά.

Όσον αφορά την ανάρτησή της από το ψυχιατρικό τμήμα του Θριάσιου τόνισε: «Δυστυχώς υπάρχει ταμπού στην Ελλάδα. Πέρασα δύσκολα. Ο πατέρας μου είχε μανιοκατάθλιψη, αναγκάστηκα να του κάνω εγκλεισμό δύο φορές στο ψυχιατρείο. Ήταν πολύ δύσκολο. Είχε φύγει από το σπίτι, οι δικοί μου δεν ήθελαν και έπρεπε να πάρω εγώ την απόφαση. Η αστυνομία τον είχε βρει στις γραμμές του τρένου με το αυτοκίνητό του, να κοιμάται».

sasa33.jpg

Και σε άλλο σημείο τόνισε: «Βλέπουμε κι ακούμε, βίασε, σκότωσε, οι άνθρωποι δεν πάνε στον γιατρό. Αν πήγαιναν δεν θα είχαμε όλα αυτά τα πράγματα. Η αφορμή είναι ότι κλάταρα κάποια στιγμή. Τον πατέρα μου τον πήγα σε κέντρο αποκατάστασης. Μια Κυριακή με πήραν τηλέφωνο ότι δεν είναι καλά. Έδινα όλο το μισθό μου εκεί. Μου είπαν ότι δεν είναι καλά και τους είπα να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο. Εκεί μου είπαν ότι δεν είχε νεφρά, είχε να φάει και να πιει νερό ένα μήνα. Ξεκινήσαμε αιμοκάθαρση και μετά κόλλησε covid κι έφυγε. Τουλάχιστον ξεκουράστηκε. Είμαι περήφανη για τη μάνα μου που του στάθηκε μέχρι τελευταία στιγμή».

Και υπογράμμισε: «Για ηθικούς λόγους έκανα αγωγή στο κέντρο αποκατάστασης. Δεν με νοιάζουν τα λεφτά, αν πάρουμε θα τα δώσουμε σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη».

sasa.jpg

Και εξομολογήθηκε η Σάσα Σταμάτη: «Υπήρξαν και κάποιες ερωτικές απογοητεύσεις. Ξύπνησα ένα πρωί και είχα μουδιάσει ολόκληρη. Πήγα με τις πιτζάμες στο Θριάσιο και με ταχυπαλμίες. Με επανέφεραν, ανθρώπινα πράγματα».

sasa3.jpg

Στη συνέχεια ζήτησε δημόσια συγγνώμη: «Έχω κάνει πάρα πολλά λάθη στη ζωή μου και τα έχω πληρώσει όλα. Θέλω να ζητήσω δημόσια συγγνώμη από όλους τους ηθοποιούς, από τους καλλιτέχνες, από την υπουργό Πολιτισμού, την Κυβέρνηση γι αυτό που έγινε στο θέατρο. Ήταν λάθος μου. Αγαπώ τους ηθοποιούς, τους λατρεύω και ζητώ δημόσια συγγνώμη. Κάποιοι κάνουν δολοφονία χαρακτήρων, απλά έπρεπε να σηκωθώ να φύγω. Έκανα λάθος και το πλήρωσα, με διέγραψε η ΕΣΗΕΑ, δεν μου μίλαγε κανένας στο τηλέφωνο και αν δεν είχα τον εκδότη μου δεν ξέρω που θα ήμουν και τι θα έκανα στον εαυτό μου. Ήταν από τα μεγαλύτερα λάθη της ζωής μου και το λέω μέσα από την καρδιά μου. Κάποια στιγμή κατέρρευσα και ευχαριστώ όλους όσους με πήραν και με υποστήριξαν».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved