Ατζούν Ιλιτζαλί: Ο "πονοκέφαλος" του Τούρκου παραγωγού για το I'm a celebrity, get me out of here!
Media

Ατζούν Ιλιτζαλί: Ο "πονοκέφαλος" του Τούρκου παραγωγού για το I'm a celebrity, get me out of here!

Πονοκέφαλος για τον Τούρκο παραγωγό, Ατζούν Ιλιτζαλί το νέο παιχνίδι επιβίωσης, I’m a celebrity, get me out of here που πρόκειται να προβληθεί στον ΣΚΑΪ τη νέα σεζόν.

Αρχικά, ο συμπαρουσιαστής του Γιώργου Λιανού δεν έχει ακόμη βρεθεί. Η τελευταία πρόταση ήταν στον Φάνη Λαμπρόπουλο, την οποία και απέρριψε.


Στη συνέχεια η παραγωγή προσέγγισε τον Κωνσταντίνο Βασάλο, την οποία σκέφτεται, αλλά και στον νικητή του Survivor, Σάκη Κατσούλη, ο οποίος όμως θα είναι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο του Νίκου Χαρδαλιά στην Αττική, και έχει δηλώσει πως δεν θέλει να ασχοληθεί με την παρουσίαση ριάλιτι.

acun.jpg


Έτσι λοιπόν αναζητείται συμπαρουσιαστής για τον Γιώργο Λιανό, αλλά το ίδιο ισχύει και για τους παίκτες σύμφωνα με την Espresso.


Oι celebrities δεν ενδιαφέρονται τόσο για το I’m a celebrity, get me out of here παρά την καλή αμοιβή που προσφέρεται από τον Τούρκο παραγωγό και αυτό οφείλεται και στο concept, αφού θα περάσουν δύσκολες δοκιμασίες.
Αυτό το διάστημα ο Ατζούν και η παραγωγή του προσπαθούν να κλείσουν την τελική ομάδα που μέσα στις επόμενες ημέρες θα πρέπει να φύγουν για τον Αγιο Δομίνικο.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved