Αφροδίτη Γραμμέλη: «Έμεινα σιωπηλή όλο το καλοκαίρι, επιλογή μου»
Media

Αφροδίτη Γραμμέλη: «Έμεινα σιωπηλή όλο το καλοκαίρι, επιλογή μου»

Η Αφροδίτη Γραμμέλη έκανε την πρώτη ανάρτησή της στο instagram μετά την επίσημη ανακοίνωση της συνεργασίας της με την Ελεονώρα Μελέτη και στην εκπομπή, Mega Καλημέρα

Συγκεκριμένα η δημοσιογράφος, η οποία ήταν για μία σεζόν στη Φαίη Σκορδά και στην εκπομπή, Το πρωινό, ενώ η νέα σεζόν τη βρίσκει στο Μεγάλο Κανάλι, σχολίασε: «Έμεινα σιωπηλή όλο το καλοκαίρι. Επιλογή μου. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια στις μέρες μας. Ούτε για τα προηγούμενα αλλά ούτε και για τα επόμενα. Το μόνο που θα πω είναι πως νιώθω χαρά και ηρεμία γι αυτό που ζω επαγγελματικά και έχω δίπλα μου εξαιρετικούς συνεργάτες. Τα υπόλοιπα σύντομα στις οθόνες μας. Υγεία να έχουμε. @mega_kalimera @megatvcom @nonoram ❤️» και δημοσίευσε την επίσημη φωτογραφία της ομάδας της Ελεονώρας Μελέτη.

afroditiag_372611832_277770888377668_6227912207059749816_n.jpg

Να σας θυμίσουμε ότι η ανακοίνωση του Mega, ανέφερε:

«Από τον Σεπτέμβριο κάθε μέρα είναι μια καινούργια «Mega Καλημέρα»!

Η Ελεονώρα Μελέτη μάς καλωσορίζει ξανά από τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου στις 07:40 στο ολοκαίνουργιο πλατό της αγαπημένης εκπομπής του Mega που συνδυάζει αρμονικά την ψυχαγωγία με την ενημέρωση.

Με την αφοπλιστική της ειλικρίνεια και τη χαρισματική της αμεσότητα, η Ελεονώρα Μελέτη έρχεται να βάλει για τρίτη τηλεοπτική σεζόν το ξεχωριστό της στίγμα στην πρωινή ζώνη. Μαζί της οι: Στέφανος Κωνσταντινίδης, Αφροδίτη Γραμμέλη, Θανάσης Πάτρας, Φλορίντα Πετρουτσέλι και η Νανά Παλαιτσάκη.

Σχολιάζουν τις ειδήσεις που απασχολούν την κοινή γνώμη, ανοίγουν «παράθυρο» στον λαμπερό κόσμο της σόουμπιζ, φιλοξενούν συνεντεύξεις με προσωπικότητες που ξεχωρίζουν και αποκαλύπτουν το παρασκήνιο του τηλεοπτικού ρεπορτάζ. Η Ελεονώρα Μελέτη είναι έτοιμη να μας πει την πιο δυναμική «Mega Καλημέρα»!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved