My Style Rocks: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα - Ποιος πρόδωσε την παρουσία της Χατζηπαντελή στο πλατό;
ndp photo
Media

My Style Rocks: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα - Ποιος πρόδωσε την παρουσία της Χατζηπαντελή στο πλατό;

Σήμερα ξεκίνησαν τα γυρίσματα για το My Style Rocks που θα δούμε σε λίγες εβδομάδες από τώρα στις οθόνες μας και κάποιος πρόδωσε την παρουσία της Σοφίας Χατζηπαντελή στο πλατό. 

Την ίδια ώρα που το κανάλι του ΣΚΑΪ τηρεί σιγή ιχθύος σε ό,τι αφορά τη νέα κριτική επιτροπή του ριάλιτι μόδας που θα παρουσιάζει η Κατερίνα Καραβάτου, ο Δημήτρης Σκουλός ήταν εκείνος που πρόδωσε το... κοινό μυστικό που κυκλοφορεί εδώ και καιρό στα δημοσιογραφικά γραφεία, ότι δηλαδή η Σοφία Χατζηπαντελή παίρνει τη θέση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου η οποία πλέον βρίσκεται σε νέο τηλεοπτικό μετερίζι αφού με τη σειρά της έχει αναλάβει την παρουσίαση του Shopping Star στο Star. Θέση που άφησε η Βίκυ Καγιά κενή με την αποχώρησή της από το κανάλι.

Η Σοφία Χατζηπαντελή έφτασε στην Ελλάδα προ ημερών και παρ' όλο που πόζαρε χαμογελαστή στους φωτογραφικούς φακούς, απέφυγε να πει έστω και μία λέξη για τα τηλεοπτικά της σχέδια.

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του gossip-tv πάντως προ εβδομάδων, το εκκεντρικό μοντέλο έχει ήδη πάρει εδώ και καιρό την απόφαση να εγκατασταθεί στην Ελλάδα για τα γυρίσματα του My Style Rocks. Αυτό σημαίνει πως για λίγο καιρό η βάση της δεν θα είναι στο Λονδίνο όπου ζούσε μέχρι πρότινος αλλά η χώρα μας με την πιθανότητα να αυξήσει τα ταξίδια της στη γενέτειρά της, την Κύπρο όπου την περιμένουν με ανοιχτές αγκαλιές πάντα οι δικοί της άνθρωποι, κυρίως μέλη της οικογένειάς της.

Δείτε την ανάρτηση του Δημήτρη Σκουλού που... πρόδωσε την παρουσία της Σοφίας Χατζηπαντελή στα γυρίσματα:

skoulos-my-style-rocks.jpg

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved