Ευγενία Σαμαρά: Οι πρώτες δηλώσεις για το «Switch» και το spoiler για τον επίλογο του Σασμού
Media

Ευγενία Σαμαρά: Οι πρώτες δηλώσεις για το «Switch» και το spoiler για τον επίλογο του Σασμού

Switch: Το νέο τηλεπαιχνίδι της ΕΡΤ αναλαμβάνει η Ευγενία Σαμαρά.

Ο ρόλος της Ευγενίας δεν είναι να δυσκολέψει τους παίκτες. Αντιθέτως, έχοντας ξεκαθαρίσει ότι είναι πάντα με το μέρος των παικτών, γίνεται ο άνθρωπος που θα τους βοηθήσει όχι μόνο να κερδίσουν το έπαθλο, αλλά και να γίνουν η πιο κεφάτη τηλεοπτική παρέα.

1685020585020-644676408-samara-(4).jpg

Η ηθοποιός μίλησε για τα νέο της τηλεοπτικό εγχείρημα στην κάμερα της εκπομπής «Δύο στη 1».

«Μου αρέσουν τα παιχνίδια, να τα εξηγώ, να τα περιγράφω. Είμαι και ανταγωνιστική στα παιχνίδια. Μπαίνω σε αυτό το παιχνίδι με πολλή χαρά, είναι τόσο καινούργιο αυτό για μένα και το έχω πάρει σαν να είμαι σπίτι μου με τους φίλους και παίζουμε παιχνίδι», είπε και συνέχισε:

«Στην οντισιόν δεν είχα άγχος και δεν είναι κάτι, το οποίο συνηθίζω στη ζωή μου. Είμαι αγχώδης άνθρωπος και αυτή δεν είναι η δουλειά μου, ήμουν πάρα πολύ άνετη, πιστεύω εκεί τους κέρδισα. Όταν ήρθα και το έκανα ένιωθα τόσο άνετα σε αυτό. Είναι μια πάρα πολύ ωραία παραγωγή. Είχα γυρίσει για δυο μέρες για να κάνω την οντισιόν και όταν χτύπησε το τηλέφωνό μου ήμουν σχεδόν σίγουρη ότι με παίρνουν για να μου πουν “έλα”.

samara-(3).jpg

Έβαλα στοιχεία της προσωπικότητάς μου. Επειδή τα γυρίσματα είναι πάρα πολύ απαιτητικά και καθημερινά, έπρεπε τα πράγματα να φτιαχτούν κάπως επειδή δεν έχουμε τόσο χρόνο σε πρόβες. Έχει να δώσει πολύ ο «Σασμός» ακόμη, ο επίλογος πιστεύω θα είναι συγκλονιστικός», δήλωσε.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved