Ο Παράδεισος των Κυριών: Ελένη Κούστα: «Περιμένουμε κι εμείς με ανυπομονησία τον δεύτερο κύκλο»
Media

Ο Παράδεισος των Κυριών: Ελένη Κούστα: «Περιμένουμε κι εμείς με ανυπομονησία τον δεύτερο κύκλο»

Υποδύεται τη Γιαννούλα, τη μητέρα της Μιράντας, της κεντρικής ηρωίδας στον «Παράδεισο των κυριών» του ALPHA, που μετά από χρόνια έχει μαζί της μια δεύτερη ευκαιρία κι όπως καταλαβαίνετε, έχει πολλά να πει.

Ο λόγος για την Ελένη Κούστα, που με τη μεγάλη της καλλιτεχνική εμπειρία φέρει εις πέρας όποιον ρόλο κι αν αναλάβει, χαρίζοντάς μας πάντα ωραίες ερμηνείες.

  • Τελικά ο «Παράδεισος των κυριών» αποδείχθηκε... παράδεισος και για το κανάλι, αφού κατάφερε να κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό. Πού αποδίδετε την τόση μεγάλη επιτυχία;

«Είναι σύνθετο. Σαφέστατα έχει να κάνει με το καλλιτεχνικό κομμάτι, τους συναδέλφους, τους σκηνοθέτες, τους τεχνικούς και όλο τον μηχανισμό πίσω από τις κάμερες. Φυσικά στην επιτυχία έχουν συμβάλλει και ο ίδιος ο σταθμός όπως και η εταιρεία παραγωγής που προσφέρουν τη δυνατότητα να συμβεί μια τέτοια δουλειά και βεβαίως το σενάριο, καθώς η πλοκή παίζει σημαντικό ρόλο. Η σειρά έχει πολύ ωραία ροή με γρήγορες εξελίξεις και είναι ένας ακόμη σοβαρός λόγος που υπάρχει αυτή η ευτυχής έκβαση. Η τηλεόραση είναι ομαδική υπόθεση και πολλοί συντελούν για να παραχθεί ένα τέτοιο αποτέλεσμα. Σε συνδυασμό με τη συγκυρία πουήταν ευνοϊκή, όλα πάνε πολύ καλά».

  • Παίζει ρόλο και η χημεία μεταξύ του καστ;

«Πολύ σημαντικό. Εγώ είχα την τύχη στις πρώτες σκηνές να συνεργαστώ με την Ευαγγελία Συριοπούλου και είμαι ευγνώμων, καθώς λειτούργησε σχεδόν αυτόματα αυτή η σχέση. Στη συνέχεια συναντήθηκα με τον Αργύρη Πανταζάρα και τον Στέργιο Ιωάννου και ήταν σαν μια φυσική συνέχεια της συνεργασίας μου στη σειρά, όπως και με τον Σωτήρη Χατζάκη και την Ερμίνα Γεράρδη. Χαίρομαι πολύ γι' αυτό. Η ανασφάλεια του καλλιτέχνη δεν σταματάει ποτέ. Κάθε φορά που ανοίγει ένας επαγγελματικός κύκλος είναι κάτι καινούργιο».

paradeisosfans_354786200_279442091123910_7593992911792535850_n.jpeg
  • Πώς και συναίνεσε στην απόφαση του άντρα της του Δονάτου να φύγει από το σπίτι η Μιράντα όταν ήταν ακόμη ανήλικη;

«Εχουμε μεταφερθεί σε μια άλλη εποχή, όπου ήταν διαφορετική η θέση της γυναίκας. Ήταν και χωριό. Τα πράγματα ήταν πολύ συγκεκριμένα σε ό,τι είχε να κάνει με παντρειέε, εγκυμοσύνες και ελευθερίες. Δεν υπήρχε δυνατότητα επιλογής. Επίσης, ήταν άνθρωποι χαμηλής κοινωνικής τάξης. Η Γιαννούλα καθάριζε σπίτια. Σε αυτό το περιβάλλον η όποια επανάσταση ήταν σχεδόν αδύνατη. Δεν μπορούσε να πει στον άντρα της ότι δεν το δέχεται αυτό. Είχε κι ένα μικρότερο παιδί πίσω που έπρεπε να κοιτάξει. Δεν μιλούσε καθόλου».

  • Ο Δονάτος έκανε ένα έγκλημα τιμής, αλλά η οικογένειά του γύρισε την πλάτη.

«Κι αυτό γιατί δεν μπορούμε να παίρνουμε τα όπλα και τον νόμο στα χέρια μας. Δεν ξέρω πώς θα προχωρήσει μετά από αυτό ο Δονάτος κι αν το πρόσημο για εκείνον είναι τελικό θετικό ή αρνητικό, αλλά ως Ελένη θεωρώ ότι τέτοια ζητήματα πρέπει να τα αναλαμβάνει η δικαιοσύνη. Φαντάζομαι ότι στον δεύτερο κύκλο η συνθήκη που έχει δημιουργηθεί είναι δύσκολη για όλους».

  • Η Μιράντα τον κατηγορεί ότι εξαιτίας του δεν θα μάθει πού είναι η κόρη της και απέβαλε και το μωρό, θα τον συγχωρήσει;

«Έγιναν πολλά άσχημα πράγματα τα οποία του χρεώνει, γιατί η απόφασή του αυτή να πάρει τον νόμο στα χέρια του ακύρωσε τη δική της διαδρομή και τον αγώνα που έκανε μέχρι τώρα. Προσπαθεί να στήσει τη ζωή της και έχει συνέχεια έναν πατέρα που ενεργεί με την παρόρμηση και το θυμικό. Αυτό όμως δεν λειτουργεί σε μια οργανωμένη κοινωνία κι αν λειτουργεί είναι λάθος και κάνει κακό στο παιδί του. Αυτή η συνεχής λήψη λάθος αποφάσεων έχει αντίκτυπο στην ψυχή της Μιράντας και κατ' επέκταση στην οικογένειά του».

  • Ο δεύτερος κύκλος θα τον βρει στη φυλακή, θα δούμε δίκη;

«Δεν το γνωρίζω, θα δούμε πώς θα φωτιστεί η συνέχεια. Είναι ένα ερωτηματικό και για μας. Γενικότερα είναι πολλά τα ζητήματα που άφησε ανοιχτά ο πρώτος κύκλος και έτσι έπρεπε, θεωρώ ότι ο δεύτερος θα είναι ισάξιος και καλύτερός του. Θα τρέξουν οι ιστορίε;, θα ξεδιπλωθεί η πλοκή και θα μπουν νέα πρόσωπα. Τον περιμένουμε κι εμείς με την ίδια ανυπομονησία», είπε η Ελένη Κούστα στο tv 24.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved