Γιώργος Μιχαλάκης στο gossip-tv:Η Παραλία & η συγκίνηση: «Η Δανάη είναι άξια, τα έκανε όλα μόνη της»
Ο Γιώργος Μιχαλάκης με την κόρη του, Δανάη
Media

Γιώργος Μιχαλάκης στο gossip-tv:Η Παραλία & η συγκίνηση: «Η Δανάη είναι άξια, τα έκανε όλα μόνη της»

Καλοσυνάτος, ευγενικός και με τη λάμψη της γοητείας του να γεμίζει το χώρο, ο Γιώργος Μιχαλάκης δείχνει να μην έχει «χάσει» τίποτα από την εποχή εκείνη που είχε χαρακτηριστεί -και όχι άδικα - ζεν πρεμιέ.

Αν κάτι σου μένει έντονα μετά τη συνάντηση μαζί του είναι σίγουρα η ζεστή ματιά του, το χιούμορ με το οποίο «γεμίζει» την κάθε του κουβέντα – δείγμα της ευφυΐας του- αλλά και ο μεστός του λόγος.

Έχει κάθε λόγο να νιώθει χαρούμενος που τη φετινή σεζόν επιστρέφει τηλεοπτικά μέσα από τον ρόλο του στη νέα σειρά της ΕΡΤ «Η Παραλία». Όχι μόνο γιατί συμμετέχει σε μια τέτοια παραγωγή της Δημόσιας τηλεόρασης αλλά και γιατί παίζει για πρώτη φορά μαζί με την κόρη του, Δανάη Μιχαλάκη.

mixalakis-(3).jpg

Ο αξιόλογος ηθοποιός με αφορμή την πρεμιέρα της σειράς μίλησε αποκλειστικά στο gossip-tv για την επιστροφή του στην τηλεόραση, την κόρη του Δανάη και την τηλεοπτική τους συνύπαρξη ενώ δηλώνει πιο ευτυχισμένος από ποτέ που θα γίνει παππούς.

Γυρνώντας το χρόνο πίσω έκανε ένα μικρό flashback για τον λόγο που εγκατέλειψε πριν πολλά χρόνια την Αθήνα και πήρε την απόφαση να μεγαλώσει τα παιδιά του στη Σύρο.

«Εγώ κάποια στιγμή είχα φύγει από την Αθήνα γιατί ήθελα να μεγαλώσω τα παιδιά μου. Όταν έφυγα η Δανάη δεν ήταν ακόμη δυο χρονών και ο γιος μου τρεισήμισι. Κατάλαβα ότι δεν θα περάσουν καλά στην Αθήνα και έφυγα. Τα παράτησα όλα και πήγα και τα μεγάλωσα στη Σύρο. Αυτό έκανε πάρα πολύ καλό στα παιδιά, ειδικά στη Δανάη γιατί μεγάλωσε ελεύθερη και ωραία. Έκανε πράγματα εκεί που εδώ δεν θα μπορούσε να κάνει λόγω των μεγάλων αποστάσεων. Πήρε όλα όσα έπρεπε εκεί και όταν μεγάλωσε πια και μου είπε πως θέλει να γίνει ηθοποιός, γιατί της είχε κολλήσει το «μικρόβιο» από μένα, της είπα: «Σιγουρέψου ότι θέλεις να γίνεις ηθοποιός». Εγώ μέσα μου το ήξερα, και όταν πια σιγουρεύτηκε, της είπα τώρα φεύγεις, πας Αθήνα να σπουδάσεις και να δουλέψεις. Της είπα αυτά που έπρεπε και από εκεί και πέρα, επειδή είναι πολύ δυνατός χαρακτήρας και άξιο παιδί, τα έκανε όλα μόνη της, δεν έβαλα πουθενά το χεράκι μου».

Νιώθω πολύ περήφανος για τη Δανάη και δεν το κρύβω

«Εγώ στη Δανάη ένα πράγμα έχω πει: «Όπου πας να δουλέψεις -γιατί εγώ τη Δανάη δεν τη θαυμάζω τώρα, τη θαύμαζα από μικρό παιδάκι, να το κάνεις καλά». Είμαστε μια πολύ δεμένη οικογένεια αλλά είναι και πολύ ανεξάρτητη. Ήταν ένα σκληρό παιδί η Δανάη και απέκτησε μια σοφία, είναι καλό παιδί. Νιώθω πολύ περήφανος για εκείνη και δεν το κρύβω».

Για την δική του απόφαση να επιστρέψει, τηλεοπτικά ο ηθοποιός μας αποκάλυψε:

«Όταν πέρασε πολύς καιρός από τότε ενώ έκανα πράγματα και θέατρο και άλλα, κάποια στιγμή είπα «δεν πρέπει να κάνω κι εγώ κάτι;». Ξεκίνησα πέρσι με τη σειρά «Ήλιος» οπού έκανα 30 επεισόδια και φέτος μου έγινε η πρόταση για την Παραλία κι ελπίζω να έχουμε και συνέχεια. Προηγήθηκε τότε ο ρόλος του πατέρα αλλά τώρα θέλω να παίξω και λίγο τον εαυτό μου», είπε.

mixalakis-(1).jpg

Ποιος είναι ο ρόλος του στην Παραλία;

«Ο ρόλος μου έχει πολύ ενδιαφέρον, δεν είναι μονοσήμαντος. Έχει πολλές διακυμάνσεις και αλλαγές. Αυτό έχει ενδιαφέρον από τη μια αλλά είναι και επικίνδυνο να μην πέσεις σε παγίδες. Πιστεύω ότι θα βγει καλό. Ελπίζω να δικαιολογήσω την παρουσία μου στη σειρά γιατί όπου πάω θέλω να δίνω παραπάνω από αυτό που παίρνω. Αν το κατορθώσω αυτό θα είμαι ευτυχισμένος»

Σχετικά με το γεγονός ότι η σειρά είναι στη ΕΡΤ για τον ηθοποιό έχει ιδιαίτερη βαρύτητα και το αποκάλυψε για πρώτη φορά.

«Να σου πω τώρα κι ένα μυστικό; Η πρώτη μου εμφάνιση στην ΕΡΤ ήταν στην Γεωγραφική υπηρεσία. Πριν η ΕΡΤ αποκτήσει τα δικά της στούντιο, είχε στούντιο στη Γεωγραφική Υπηρεσία στο Πεδίον του Άρεως. Δεν υπήρχε ούτε μοντάζ, ούτε τίποτα… όλα γινόντουσαν ζωντανά. Εκεί ήταν η πρώτη μου εμφάνιση. Αυτό λοιπόν για μένα έχει μια βαρύτητα και μια συγκίνηση παραπάνω. Έχουμε περάσει πολλές ώρες και πολλές συγκινήσεις στην ΕΡΤ, είναι σαν δεύτερο σπίτι μας»

Στις κοινές μας σκηνές δεν ξέραμε και οι δυο τι να κάνουμε

Πώς είναι η συνύπαρξη με τη Δανάη;

«Ε, καλά… Είναι από πολύ συγκινητικό έως δεν ξέρω κι εγώ τι… Στις κοινές μας σκηνές δεν ξέραμε και οι δυο τι να κάνουμε. Εγώ ήμουν συγκινημένος, η Δανάη ήταν συγκινημένη και οι δυο μας χαρούμενοι. Δεν ξέρω πώς έχει βγει η σκηνή, ελπίζω καλή!»

NDP photo agency

Όταν η κουβέντα έφτασε στην εγκυμοσύνη της Δανάης, το χαμόγελό του πλάτειασε…. «Εδώ έλιωσα με την κόρη μου, δεν θα λιώσω με το εγγόνι μου;», είπε

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved