Fay's Time: Η επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για την εκπομπή της Φαίης Σκορδά
Media

Fay's Time: Η επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για την εκπομπή της Φαίης Σκορδά

Η Φαίη Σκορδά επιστρέφει στον ΣΚΑΪ πιο ανανεωμένη από ποτέ, με νέο τίτλο, νέα ώρα και νέα ομάδα, τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου!

 

Μόλις οι δείκτες του ρολογιού δείξουν 11:50 είναι «Fay’s time»! Η δική μας Φαίη έρχεται για να μας κρατά συντροφιά καθημερινά, με υπέροχη διάθεση, πλούσια ατζέντα και πολλές εκπλήξεις! Κάθε μέρα την ίδια ώρα θα κάνουμε «Fay’s time» και θα γινόμαστε όλοι μια παρέα!

Στο πλευρό της Φαίης θα βρίσκονται, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας με το καυστικό του χιούμορ, η Μαρία Φραγκάκη και η Μάρτζυ Λαζάρου με τα εύστοχα σχόλιά τους, ο Αλέξανδρος Κατσαρίδης με πλούσιο τηλεοπτικό ρεπορτάζ και φυσικά, ο «παλιός» της παρέας Άγγελος Βουράκης που θα μας ενημερώνει για ό,τι συμβαίνει στην επικαιρότητα.

skorda-21.jpg

Από την πρώτη κιόλας μέρα… όλη η παρέα θα είναι εκεί για να υποδεχτεί ξεχωριστούς καλεσμένους, να σχολιάσει θέματα και συνεντεύξεις που αξίζει να συζητηθούν, να αναλύσει αποκλειστικές ειδήσεις που θα μας κεντρίσουν το ενδιαφέρον και να μας παρουσιάσει νέες στήλες που θα καταγράφουν όλα όσα συμβαίνουν στον καλλιτεχνικό και τηλεοπτικό χώρο.

Και επειδή, μπορεί να μην μας φαίνεται… αλλά είμαστε «καλοφαγάδες», ο «γκουρού» της μαγειρικής, Δημήτρης Σκαρμούτσος, θα είναι εκεί καθημερινά με τις υπέροχες συνταγές του!

FAY'S-TIME-LOGO.png

Στο τιμόνι της αρχισυνταξίας θα βρίσκεται η Αγγελική Γιαννακοπούλου και στη σκηνοθεσία, ο Φώτης Βλαχογιάννης.

Ραντεβού 11/09 στις 11:50 για «Fay΄s time»!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved