Σάσα Σταμάτη: Η ώρα της δικαιοσύνης για τον ανείπωτο Γολγοθά - Η αγωγή που κατέθεσε
Media

Σάσα Σταμάτη: Η ώρα της δικαιοσύνης για τον ανείπωτο Γολγοθά - Η αγωγή που κατέθεσε

Η Σάσα Σταμάτη πιο αποφασισμένη από ποτέ για δικαίωση στην μνήμη του πατέρα της και για την παραδειγματική τιμωρία όλων εκείνων που, όπως καταγγέλλει, αδιαφόρησαν στο κέντρο αποκατάστασης που τον είχε, με την ελπίδα να βελτιωθεί η κατάστασή του.

Πόθοι και σκέψεις που διαψεύστηκαν όταν τον είδε σε άθλια κατάσταση, με την αντίστροφη μέτρηση στη ζωή του ηλικιωμένου να ξεκινά και τον Απρίλιο του 2021 να υποκύπτει.

Το Live News αποκάλυψε την αγωγή της γνωστής δημοσιογράφου που στρέφεται κατά γιατρών και υπευθύνων στο Κέντρο Αποκατάστασης.

«Όταν τελικώς διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου ήταν πλέον πολύ αργά και σε σημείο που κινδύνευε άμεσα η ζωή του εκ της μόνιμης βαριάς σωματικής βλάβη που υπέστη εξ αποκλειστικής υπαιτιότητας της εναγομένης, καθώς έπαθε βαριά νεφρική ανεπάρκεια και πλέον έχρηζε συνεχών αιμοκαθάρσεων τρεις φορές την εβδομάδα», αναφέρει.

Τους ισχυρισμούς της δημοσιογράφου επιβεβαιώνει και ο γιατρός στο νοσοκομείο Κορίνθου που τον εξέτασε πρώτος στα επείγοντα, όταν η Σάσα Σταμάτη τον πήγε άρον άρον μετά την έξοδο από το Κέντρο Αποκατάστασης.

Όπως λέει ο γιατρός, το πρόβλημα στα νεφρά που διαπιστώθηκε στο νοσοκομείο δεν υπήρχε πριν την είσοδο του ηλικιωμένου στο Κέντρο Αποκατάστασης.

Η αντίστροφη μέτρηση στη ζωή του πατέρα της Σάσας Σταμάτη είχε ξεκινήσει και ο θάνατός του τον Απρίλιο του 2021 έμοιαζε από κάποια στιγμή και μετά αναπόφευκτος.

«Αυτή η κατάσταση μας δημιούργησε αφόρητη στεναχώρια και θλίψη, βιώνοντας ένα καθημερινό μαρτύριο, τόσο προσωπικό όσο και ευρύτερα οικογενειακό, δεδομένου πως το προσωπικό του πρόβλημα είχε αναγκαστικά μεταβληθεί σε οικογενειακό πρόβλημα».

Τα όσα ανέφερε η Σάσα Σταμάτη την περασμένη Παρασκευή συμπυκνώνουν το δράμα που έζησε μακριά από τις κάμερες, κλεισμένη στον εαυτό της.

Χωρίς ταμπού, ζήτησε βοήθεια από γιατρούς και κατάφερε να βάλει τέλος στον εφιάλτη που ζούσε καθημερινά, από τη μέρα που έχασε τον πατέρα της.

«Ενάντια στις αρχές της ιατρικής επιστήμης, υπέστην ανεπανόρθωτη σωματική και ηθική βλάβη που έχει εξουθενώσει ψυχικά και σωματικά εμένα και την οικογένειά μου και εξακολουθεί να μου δημιουργεί ψυχικά και ψυχολογικά τραύματα».

Δείτε όλο το ρεπορτάζ στο βίντεο:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved