Milky Way: Το gossip-tv στην πρώτη προβολή - Η υπόθεση, οι εκπλήξεις και οι δηλώσεις των συντελεστών
Media

Milky Way: Το gossip-tv στην πρώτη προβολή - Η υπόθεση, οι εκπλήξεις και οι δηλώσεις των συντελεστών

Milky Way: Σε μία κατάμεστη αίθουσα στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, παρουσιάστηκε το βράδυ της Δευτέρας 4 Σεπτέμβρη, η νέα πολυαναμενόμενη σειρά του Mega.

Η νέα σειρά έχει τη σφραγίδα του βραβευμένου με Χρυσό Φοίνικα σκηνοθέτη Βασίλη Κεκάτου και τα δύο πρώτα επεισόδια - που οι δημοσιογράφοι είχαμε την χαρά να παρακολουθήσουμε πρώτοι- πραγματικά εντυπωσιάζουν.

Η πρώτη μεγάλης κλίμακας δουλειά του κινείται αισθητικά σε μονοπάτια που δεν έχουμε ξαναδεί ποτέ στην ελληνική μυθοπλασία.

milky-way-(1).jpg

Στιγμιότυπο από τα πρώτα δευτερόλεπτα της σειράς.

Η υπόθεση

Η σειρά πραγματεύεται τα όνειρα μιας 17χρονης κοπέλας από την επαρχία που ονειρεύεται να γίνει χορεύτρια. Όταν όμως μένει έγκυος από τον φίλο της, τον Τάσο, έναν νεαρό που έχει περάσει όλη του τη ζωή δουλεύοντας στο μοναδικό βενζινάδικο της πόλης, τα όνειρά της γίνονται στάχτη.

Η οικογένεια και οι φίλοι της σπεύδουν να αγκαλιάσουν το νέο της εγκυμοσύνης της, χτίζοντας, όμως, για εκείνη έναν δρόμο γεμάτο περιορισμούς.

Έκπληξη αποτελούν κάποιοι ρόλοι ενώ αξίζει να σημειωθεί πως για πρώτη φορά θα δούμε την Γιούλικα Σκαφιδά να υποδύεται τη μαμά αλλά και την Τόνια Σωτηροπούλου σε έναν άκρως ιδιαίτερο ρόλο.

H πρεμιέρα έχει προγραμματιστεί για τις 2 Νοεμβρίου.

Την εκδήλωση συντόνισε η δημοσιογράφος του MEGA, Δώρα Αναγνωστοπούλου ενώ δεν έλειψαν και στιγμές γέλιου με τον Βασίλη Κεκάτο να λέει τις αλήθειες του, περιγράφοντας με χιούμορ την πραγματικότητα και το πώς δημιουργήθηκε αυτή η σειρά.

milky-way-(2).jpg

Ο διευθυντής προγράμματος του Mega.

Ο Βασίλης Κεκάτος ανέφερε μεταξύ άλλων πως «Μερικές φορές μπερδεύομαι και το λέω ταινία. Στην αρχή όταν ξεκίνησα αυτή την ιστορία για ταινία την είχα στο μυαλό μου. Μετά όταν έγινε σειρά, το χώρισα σε επεισόδια».

Σε άλλο σημείο τόνισε γελώντας: «Δεν είχα σκεφτεί ποτέ στη ζωή μου να κάνω τηλεόραση διότι πριν από αυτή τη δουλειά που έχει διάρκεια γύρω στα 460', η αμέσως προηγούμενη είχε 9'».

Δείτε το βίντεο:

Αμέσως μετά την προβολή των επεισοδίων και τη συζήτηση με τον Βασίλη Κεκάτο, ακολούθησε coktail party στον Φάρο όπου είχαμε και πάλι την ευκαιρία να συνομιλήσουμε με τους πρωταγωνιστές και συντελεστές της σειράς.

«Ήταν το σενάριο και μία μικρή κουβέντα, της μισής ώρας, με τον Βασίλη Κεκάτο, κατά τη διάρκεια των διακοπών, ο οποίος μου είπε περίπου περί τίνος πρόκειται και επειδή γενικά τον ήξερα από τις ταινίες μικρού μήκους που έχει κάνει, ήξερα ότι έχει πράγματα να πει και μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρον το project, έτσι είπα ότι θέλω να είμαι μέλος της ομάδας», δήλωσε η Γιούλικα Σκαφιδά, πολύ ενθουσιασμένη για τη συνεργασία αυτή και συνέχισε:

«Τώρα κάνω τη μαμά πια. Βέβαια είμαι μικρή μαμά στη σειρά αυτή και θα δείτε στην πορεία τι σημαίνει αυτό. Είμαι λοιπόν μια μικρή μαμά που δεν κατάφερε να φύγει από αυτή την πόλη και να εκπληρώσει τα όνειρά της. Παντρεύτηκε έκανε το μωρό της και κάπως έμεινε στάσιμη».

gioulika.jpg

Εξίσου ενθουσιασμένη και η Τόνια Σωτηροπούλου η οποία θα υποδυθεί την Νίκη στη σειρά, σε έναν ρόλο πολύ διαφορετικό από αυτά που την έχουμε δει μέχρι τώρα.

«Είναι κάτι διαφορετικό από οτιδήποτε έχω κάνει και σαν εικόνα και σαν χαρακτήρας οπότε είμαι πολύ ευγνώμων που συμμετέχω σε μια τόσο σπουδαία δουλειά. Υποδύομαι τη Νίκη που έχει μια πολύ δύσκολη και δραματική ιστορία ζωής. Δεν δυσκολεύτηκα σε τίποτα γιατί ο σκηνοθέτης με βοήθησε να συνδεθώ εσωτερικά. Αρχικά παίζει ρόλο το ταλέντο και η εκπαίδευσή μας αλλά το πιο βασικό είναι ο μαέστρος, που για εμάς είναι ο Βασίλης Κεκάτος γιατί θεωρώ ότι είναι ο σπουδαιότερος σκηνοθέτης», δήλωσε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

tonia.jpg

Πρωταγωνιστούν: Κορίννα Ντουλλάαρτ, Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος, Νικολάκης Ζεγκίνογλου, Ανδρέας Κωνσταντίνου, Γιούλικα Σκαφιδά, Θέμις Μπαζάκα, Αργύρης Μπακιρτζής, Μαρία Καλλιμάνη, Σοφία Κόκκαλη, Προμηθέας Αλειφερόπουλος, Τόνια Σωτηροπούλου, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Στυλιάνα Ιωάννου, Ναταλία Σουίφτ, Αφροδίτη Καποκάκη, Ευαγγελία Καμάρα, Ιώκο Ιωάννης Κοτίδης, Ξένια Ντάνια, Σταύρος Τσουμάνης, Βίκυ Μαϊδάνογλου, Τζέο Πακίτσας, Κασσιόπη Κλέπκου, Αλέξανδρος Βούλγαρης.

Guest stars: Λαέρτης Μαλκότσης, Νίκος Καραθάνος, Κίμων Κουρής, Ιβάν Σβιτάιλο, Μιχαήλ Ταμπακάκης, Άλκηστις Πουλοπούλου, Ελένη Φουρέιρα.

Παραγωγή: FOSS PRODUCTIONS

Διαβάστε επίσης:

Σωτηροπούλου: Επέστρεψε από Βενετία! Με λευκό κοστούμι και τον Μαραβέγια πλάι της, για το Milky Way

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved