Media

Χαμός στο Καλοκαίρι #Yes: «Θα το λύσουμε στο διάλειμμα μεταξύ μας»

Gossip-tv Team

Απίστευτη ένταση στην εκπομπή, Καλοκαίρι #Yes με αφορμή τη δήλωση της Μαρίας Ιακώβου για τον ψεύτη πρώην σύντροφό της!

Αρχικά η Φελίσια Τσαλαπάτη είπε: «Είναι μάστιγα, δεν καταλαβαίνω γιατί ένας άνθρωπος να πει ψέματα»! Και ο Τριαντάφυλλος τόνισε: «Εσείς φταίτε ρε φίλε. Με τις επιλογές σας. Γιατί έρχονται τα καλά παιδιά δίπλα σας και εσείς λέτε όχι, εμείς θέλουμε τον τυπά με το αμάξι, το τζιπ κλπ».

Η δε Μαριάντα Πιερίδη είπε: «Η αρχισυντάκτρια ουρλιάζει καταρχήν και κατά δεύτερον, έχεις κάποιο παράδειγμα συγκεκριμένο στο μυαλουδάκι σου;». Και ο Τριαντάφυλλος είπε: «Πολλές φίλες μου».

open-2.jpg

Και η τραγουδίστρια απάντησε: «Δεν μπορείς να το λες αυτό όμως για όλες».

Τότε ο Φοίβος Παπαδάκης ανέφερε: «Καταλαβαίνω αυτό που λες Τριαντάφυλλε, αλλά και πόσα καλά παιδιά υπάρχουν που βγαίνουν μετά από λίγο καιρό ψεύτες;».

Με την Μαριάντα να συνεχίζει: «Μια φορά μίλησες και είπες μεγάλη κουβέντα» του είπε η τραγουδίστρια και πρόσθεσε: «Μην τα βάζεις όλα στο ίδιο σακί. Δεν ξέρεις τι τραβάει ο καθένας. Και το “φταίτε κι εσείς είναι λίγο περίεργη κουβέντα”».

1693999700516-468791219-open-2.jpg

Και τόνισε όλο νόημα η τραγουδίστρια: «Όταν είσαι καμένος, φυσάς και το γιαούρτι. Η Μαρία Ιακώβου κάτι είπε, μιλήσαμε, συμφωνήσαμε, θα το λύσουμε στο διάλειμμα μεταξύ μας μετά»,

Ο Τριαντάφυλλος τότε πέταξε την ατάκα: «Έχουμε τις αγίες, Μαριάντα και Φελίσια εδώ»!

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved