Παγιδευμένοι: Ο δολοφόνος νεκρός! Ο Δημήτρης δέχεται απειλές
Media

Παγιδευμένοι: Ο δολοφόνος νεκρός! Ο Δημήτρης δέχεται απειλές

Στα νέα επεισόδια του Β' κύκλου της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1 «Παγιδευμένοι», ο Δημήτρης πυροβολεί τον μανιακό δολοφόνο με σκοπό να εμποδίσει τη διαφυγή του. Γεγονός που έχει ως  αποτέλεσμα ο νεαρός να αφήσει την τελευταία του πνοή, ενώ ο παππούς του ορκίζεται εκδίκηση για τον θάνατό του. Έτσι, πλέον, ο Δημήτρης κινδυνεύει να χάσει τόσο τη δουλειά του όσο και την ίδια του την ελευθερία.

Άκρως ανατρεπτικές αναμένονται οι εξελίξεις στον Β' κύκλο της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1 «Παγιδευμένοι». Ο Δημήτρης βρίσκεται στο επίκεντρο των γεγονότων, καθώς από τη μια στιγμή στην άλλη βλέπει τη ζωή του να αλλάζει ριζικά, με την καριέρα και την ελευθερία του να κρέμονται από μια κλωστή.

Τόσο ο εισαγγελέας όσο και ο Αντρέας πηγαίνουν στο σπίτι του νεαρού που θεωρούν πως είναι ο μανιακός δολοφόνος που ψάχνουν όλον αυτόν τον καιρό, με σκοπό να τον στριμώξουν ακόμη περισσότερο. Ο τελευταίος, βλέποντάς τους μπροστά του, πανικοβάλλεται και προσπαθεί να ξεφύγει πυροβολώντας δύο φορές τον Αντρέα.

Ο Δημήτρης, θέλοντας να τον σταματήσει και να εμποδίσει τη διαφυγή του, τον πυροβολεί και εκείνος με τη σειρά του. Όταν, ωστόσο, θυμάται πως ο νεαρός έχει αιμορροφιλία, με αποτέλεσμα να μην πήζει το αίμα του και να κινδυνεύει να πεθάνει από αιμορραγία, παθαίνει σοκ.

Έτσι, αφού ειδοποιεί ένα ασθενοφόρο για τον Αντρέα, στη συνέχεια βάζει γρήγορα στο αυτοκίνητό του τον νεαρό και τον μεταφέρει ό ίδιος στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του περιοδικού my tv, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, ο νεαρός αφήνει τελικά τηντελευταία του πνοή, ενώ ο Αντρέας ξεφεύγει τον κίνδυνο.Τα νέα του θανάτου του δολοφόνου διαλύουν τον Δημήτρη, που πλέον είναι απαρηγόρητος.

pagidevmenoi.jpg

«Ήξερα πως ήταν άρρωστος και όμως τον πυροβόλησα. Έχω στα χέρια μου το αίμα του», λέει κλαίγοντας στην Άννα. Παρότι τόσο εκείνη όσο και ο Σταύρος προσπαθούν να τον κάνουν να συνειδητοποιήσει πως βρισκόταν σε νόμιμη άμυνα, δεν τα καταφέρνουν. Οι τύψεις και οι ενοχές βασανίζουν διαρκώς τον εισαγγελέα και σαν να μη φτάνει αυτό έχει να αντιμετωπίσει καιτην εκδικητική μανία του παππού του νεαρού, ο οποίος τον απειλεί.

«Σκότωσες τον εγγονό μου, ήταν αθώος. Μόνο αυτόν είχα στη ζωή. Θα κάνω ό,τι περνάει από τοχέρι μου για να σαπίσεις στη φυλακή. Εσύ και η οικογένειά σου θα καταστραφείτε, να το θυμάσαι αυτό», του λέει οργισμένος και μετά μάτια του να πετούν σπίθες. Έπειτα, δίνει εντολή στον δικηγόρο του, τον Αλέκο, όχι μόνο να καταστρέψει ολοκληρωτικά την καριέρα του Δημήτρη αλλά και να τον οδηγήσει άμεσα στη φυλακή, παίρνοντας έτσι εκδίκηση για τον θάνατο του εγγονού του.

Ο Αλέκος τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση με την εξέλιξη αυτή, αφού συνειδητοποιεί πως τώρα επιτέλους έχει την ευκαιρία που χρειάζεται για να δώσει τη χαριστική βολή τόσο στον Δημήτρη όσο και στην Άννα.

Έτσι, την επόμενη μέρα, ο αδίστακτος δικηγόρος επισκέπτεται τον αρχηγό της Αστυνομίας και καταγγέλλει πως τόσο ο Δημήτρης όσο και ο Αντρέας έκαναν κατάχρηση εξουσίας σκοτώνοντας έναν άνθρωπο που ήταν αθώος με σκοπό να φορτώσουν σε εκείνον όλους αυτούς τους φόνους και να κλείσουν όσο πιο γρήγορα μπορούν τη συγκεκριμένη υπόθεση.

«Ο Μαρκέτος τρελάθηκε μετά την απαγωγή της γυναίκας του και έφτασε στο σημείο να κατηγορεί έναν άνθρωπο που ήταν επίσης όμηρος του δράστη. Πιστέψτε με, ο αληθινός δολοφόνος κυκλοφορεί ακόμη ελεύθερος», λέει ο δικηγόρος στον αρχηγό της Αστυνομίας, προβληματίζοντάς τον.

Λίγο αργότερα, έξω από την εισαγγελία ο Αλέκος φωνάζει δημοσιογράφους και τηλεοπτικά συνεργεία διασύροντας την αξιοπιστία τόσο του Δημήτρη όσο καιτου Αντρέα, τονίζοντας πως σκότωσαν έναν αθώο.Όπως είναι αναμενόμενο,τα νέα αυτά διαδίδονται αστραπιαία, κάνοντας έξαλλο τον αρχηγό της Αστυνομίας. Ο τελευταίος, δίχως να χάνει χρόνο, πηγαίνει στην εισαγγελία και ανακοινώνει στον Σταύρο πως ο Δημήτρης και ο Αντρέας βρίσκονται πλέον σε διαθεσιμότητα και πως ο ίδιος σκοπεύει να ερευνήσει την υπόθεση με τον δολοφόνο.

«Αν διαπιστώσω πως έχουν γίνει παραπτώματα, τότε ενδέχεται και οΔημήτρης και ο Αντρέας είτε να χάσουν τη δουλειά τους είτε να μεταφερθούν κάπου αλλού», λέει στον Σταύρο.Ύστερα από αυτό, ο Αντρέας και ο Δημήτρης κυριεύονται από πανικό.

Ο τελευταίος, συνειδητοποιώντας πως η καριέρα του κινδυνεύει να διαλυθεί και πως ενδέχεται να βρεθεί στη φυλακή, σαστίζει. Η Άννα στέκεται σαν βράχος στο πλευρό του και αποφασίζει να καταστρώσει ένα σχέδιο για να αποδείξει πως πράγματι ο νεαρός ήταν ο δολοφόνος και πως ο Δημήτρης βρισκόταν σε νόμιμη άμυνα.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved