Σειρές: Πέντε νέα τηλεοπτικά αριστουργήματα που έρχονται στην TV και θα μας καθηλώσουν!
Media

Σειρές: Πέντε νέα τηλεοπτικά αριστουργήματα που έρχονται στην TV και θα μας καθηλώσουν!

Σειρές: Το τηλεοπτικό μενού της νέας σεζόν θα είναι πλούσιο και σίγουρα συναρπαστικό . Μπροστά από τα μάτια μας θα περάσουν μάγισσες, παράνομα πάθη, δολοφονίες, προξενιά αλλά και βεντέτες.

Ο πήχης έχει ανέβει ιδιαίτερα καθώς στην αρένα της μυθοπλασίας κανείς δεν μπορεί να είναι ήσυχος.

Η ΕΡΤ έκανε δυναμικά την αρχή αλλά αυτό που έρχεται είναι τεράστιο και σίγουρα δύσκολα διαχειρίσιμο μόνο και μόνο από την πληθώρα των επιλογών.

Οι νέες φιλόδοξες παραγωγές που θα μας κρατήσουν συντροφιά τα βράδια του χειμώνα μας έχουν ήδη ιντριγκάρει, ενώ τα trailer που έχουν κυκλοφορήσει είναι πραγματικά εντυπωσιακά.

Οι Πανθέοι - ΣΚΑΙ

Η υπόθεση αρχίζει με τον πατριάρχη της μεγαλοαστικής οικογένειας Βλάση Πανθέο (Γιώργος Κωνσταντίνου) να είναι βαριά άρρωστος. Στο πλευρό του στο αρχοντικό της Κηφισιάς θα βρεθεί σύσσωμη η οικογένεια για να του συμπαρασταθεί. Ο ετοιμοθάνατος όμως, λίγο πριν ξεψυχήσει, θα τους αιφνιδιάσει όλους, αφού εντελώς απροσδόκητα απαρνιέται με αποτροπιασμό την εκλιπούσα σύζυγό του και μητέρα τους, τη Νένα. Θα πάρει ωστόσο το μεγάλο μυστικό στον τάφο του... Την ίδια στιγμή καταφθάνει ξαφνικά η Μάρμω (Μέλια Κράιλινγκ), η νεαρή όμορφη σύζυγος του γιου του Βλάση, του Ανδρέα (Αιμίλιος Χειλάκης). Η παρουσία της θα ταράξει τα νερά. Η γοητευτική γυναίκα θα εμπλακεί σε ένα παθιασμένο παράνομο ειδύλλιο με το νεότερο μέλος της οικογένειας, τον Κίτσο (Μιχάλης Σαράντης), έναν μποέμ ταλαντούχο ζωγράφο...

oi-pantheoi-(2).jpg

Σειρές: Πέντε νέα τηλεοπτικά αριστουργήματα που έρχονται στην TV και θα μας καθηλώσουν!

Στη σκιά του πολέμου, λοιπόν, κάποιοι, χωρίς ηθικούς φραγμούς, εκβιάζουν και εκμεταλλεύονται τις συγκυρίες της εποχής με στόχο τον γρήγορο πλουτισμό, ενώ άλλοι παλεύουν με νύχια και με δόντια να διατηρήσουν την αίγλη της οικογένειας, που απειλείται από την αποκάλυψη ένοχων μυστικών. Παίζουν επίσης οι Κόπα Δανδουλάκη (Χρυσοστόμη Πανθέου), Νίκος Χστζόπουλος (Ισίδωρος Πανθέος), Θανάσης Κουρλαμπάς (Φάνης Πανθέος), Μαρία Καλλιμάνη (Δέσποινα Γαλάτη), Πηνελόπη Πποούλη (Ιλαρία), Κόρα Καρβούνη (Νίνα Αυγουστάκη), Σπάρος Σταμούλης (Στάθης Μονογιός), Μιχάλης Συριόπουλος (Γιάννης Μαρμάρης), Έλενα Τοπαλίδου (δασκάλα), Αθηνά Μαξίμου (Μερόπη Μονογιού), Κώστας Φιλίππογλου (Ιορδάνης Βαλλίδης), Παντελής Δεντάκης (Λουκάς Αυγουστάκης), Σμαράγδα Αδαμοπούλου (Ματούλα Γκανά), Χριστίνα Αλεξανιάν (Βέτα Πανθέου), Ελένη Καρακόση (Σεβαστή), Αλέξανδρος Μούκανος (Χρυσίνας), Ιζαμπέλλα Μπαλτσαβιά (Πέλλα Γκανά), Βίκυ Διαμαντοπούλου (Θάλεια Μονογιού), Κωνσταντίνος Γαβαλάς (Τέλης Βαλέριος), Κώστας Κονταράτος (Παναγής), Εύα Σιμστου (Σοφία Στρατηγού), Αρετή Τίλη (Αλέκα Βαλλίδη), Ιφιγένεια Καραμήτρου (Λιάνα Πανθέου), Γιάννης Κατσιμίχας (Θωμάς Πανθέος), Θανάσης Ισιδώρου (Στέφανος Χρυσίνας), Κωνσταντίνος Ελμστζίογλου (Ηλίας Γαζής), Γιάννης Ίτσιος (Δημήτρης), Βάλλια Παπαδάκη (Ουρανία).

Milky Way - MEGA

Το «Milky Way» του βραβευμένου με Χρυσό Φοίνικα στο κινηματογραφικό φεστιβάλ των Καννών Βασίλη Κεκάτου, έρχεται στο MEGA για να μας καθηλώσει αλλά και να μας απογειώσει ταυτόχρονα!

Η υπόθεση της σειράς
Σε μία απόμακρη ορεινή πόλη, η 17χρονη Μαρία, τελειόφοιτη Λυκείου, ονειρεύεται να γίνει χορεύτρια και να ζήσει το «αθηναϊκό όνειρο» μακριά από το ασφυκτικό περιβάλλον στο οποίο μεγαλώνει. Οι ονειροπολήσεις της σταματούν απότομα όταν μένει έγκυος από τον φίλο της, τον Τάσο, έναν νεαρό που έχει περάσει όλη του τη ζωή δουλεύοντας στο μοναδικό βενζινάδικο της πόλης και δεν έχει φανταστεί ποτέ να ξεφύγει από τον μικρόκοσμό του. Η οικογένεια και οι φίλοι αγκαλιάζουν το απρόσμενο νέο της εγκυμοσύνης της, πολύ γρήγορα όμως, η ίδια συνειδητοποιεί ότι οι περιορισμοί αυξάνονται επικίνδυνα.

Milky-Way-3-1024x576-1.jpg

Σειρές: Πέντε νέα τηλεοπτικά αριστουργήματα που έρχονται στην TV και θα μας καθηλώσουν!

Πρόσωπο-κλειδί και καταφύγιό της ο Τζο, ο νέος συμμαθητής της – ένα αγόρι που ξεχωρίζει από το συντηρητικό περιβάλλον της τοπικής κοινωνίας. Οι δυο τους, ξεκινούν ένα ταξίδι γεμάτο περιπέτειες στον δρόμο προς την ενηλικίωση. Αντιμέτωπη με το μεγάλο της δίλημμα, η Μαρία θα βρεθεί ανάμεσα σε αυτό που πραγματικά είναι και σε αυτό που θέλουν οι άλλοι να γίνει.

Η Μάγισσα - ANT1

Δύο ισχυρές οικογένειες που βρίσκονται σε κόντρα, θα κάνουν ειρήνη και θα ενωθούν μέσω του γάμου των παιδιών τους. Όλα όμως θα αλλάξουν και οι ισορροπίες θα διαταραχθούν όταν το μόλις 40 ημερών εγγόνι των δύο οικογενειών εξαφανιστεί.

Οι οικογένειες ξεσηκώνονται, ψάχνοντας παντού για το παιδί, όταν με το πρώτο φως της αυγής, η νεαρή υπηρέτρια των Λασκαραίων, η Θεοφανώ (Έλλη Τρίγγου) θα οδηγηθεί από ένα όραμα στις όχθες του ποταμού της Άρνας.

H-MAGISSA-ELLH-TRIGGOY-(2).jpg

Σειρές: Πέντε νέα τηλεοπτικά αριστουργήματα που έρχονται στην TV και θα μας καθηλώσουν!

Όλα αυτά θα συμβούν στη Μάνη του 1817. Εκεί που η εθνική Επανάσταση είναι στα σπάργανα και απαιτείται ειρήνη και ομοψυχία στην αδούλωτη Μάνη.

Το προξενιό της Ιουλίας - Alpha

Η υπόθεση της σειράς “Το Προξενιό της Ιουλίας”, μας ταξιδεύει πίσω στο χρόνο. Στο επίκεντρο συναντάμε τη γυναίκα που η μοίρα της ορίζεται από άλλους, χωρίς η ίδια να φαίνεται ότι έχει λόγο στη ζωή της.

Το προξενιό της Ιουλίας Βένιου με τον μεγαλοκτηματία Γιωργίκη Προβιό έμελλε να γίνει το σπουδαίο νέο ολάκερου του κάμπου της Λάρισας. Έπειτα από μερικά χρόνια, ο επίλογος του γάμου της σφραγίζεται με τη δολοφονία του συζύγου και της τρίχρονης κόρης της. Η ίδια, έχοντας καταδικαστεί σε θάνατο, παραμένει αμίλητη, αποδεχόμενη τη μοίρα και, συνεκδοχικά, την ενοχή της.

proxenio.jpg

Σειρές: Πέντε νέα τηλεοπτικά αριστουργήματα που έρχονται στην TV και θα μας καθηλώσουν!

Έξι ημέρες πριν από την εκτέλεσή της, η νεαρή δημοσιογράφος Αλεξάνδρα Γκίκα προσπαθεί να της πάρει μια συνέντευξη μέσα στις Φυλακές Αβέρωφ, όπου και κρατείται· στο πλευρό της ο δικηγόρος Δημητρός Ατζαλίνας. Οι αχνές μνήμες της καταδικασμένης, που δείχνει να ξυπνάει από τον λήθαργο, θα τους γυρίσουν πέντε χρόνια πίσω, στη μετεμφυλιακή εποχή τον Δεκέμβριο του 1949..

Ελληνική επαρχία, τέλη του ’50. Καμπάνες, ετοιμασίες, προικιά, λουλούδια, στολισμοί, παραδοσιακή κουλούρα, ντύσιμο νύφης. Γάμος. Αντί για γέλια, δάκρυα. Αντί για χαρές, πρόσωπα παγωμένα, βλέμματα καθηλωτικά. Αντί για τραγούδια, κραυγή..

Το Ναυάγιο - Mega

Με φόντο την Ελλάδα μιας άλλης εποχής, γεμάτης αντιθέσεις, γεμάτης εικόνες από τη χρυσή εποχή του ελληνικού σινεμά, την πολιτική αναταραχή της δικτατορίας που πλησιάζει, με την ποδοσφαιρική τρέλα, τα λαϊκά τραγούδια και τις φτωχικές αυλές, οι «Ναυαγοί» καλούνται να πάρουν τη ζωή στα χέρια τους και να ορίσουν τη δική τους μοίρα.

Έρωτες που γεννιούνται μέσα από τις στάχτες του Φοίνικα, ελπίδα μέσα από το πένθος, νέα ξεκινήματα που οδηγούν σε αναπάντεχες περιπέτειες, δικαστικές ίντριγκες και δημοσιογραφικές ανατροπές, δημιουργούν ένα μωσαϊκό ιστοριών και ανθρώπων, που τους ενώνει το αγιάτρευτο τραύμα του ναυαγίου από τη μία, αλλά και η απίστευτη θέληση για ζωή, έρωτα και δικαίωση από την άλλη.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved