Δημήτρης Σέρφας: Αποκαλύπτει πτυχές του ήρωά του στο Προξενιό της Ιουλίας
Media

Δημήτρης Σέρφας: Αποκαλύπτει πτυχές του ήρωά του στο Προξενιό της Ιουλίας

Τον Γρηγόρη Ραζίνη στη νέα σειρά Το προξενιό της Ιουλίας θα υποδυθεί ο νεαρός ηθοποιός Δημήτρης Σέρφας.

Ο ίδιος μιλά για τον ρόλο του σε συνέντευξή του και αποκαλύπτει πτυχές του ήρωά του.

  • Τι άνθρωπος είναι ο Γρηγόρης Ραζίνης;

Ο Γρηγόρης είναι ένα υπερήφανο παιδί που έχει μεγαλώσει σε μία εύπορη οικογένεια.Έχουν κτήματα και εκείνος θα τα αναλάβει ως περήφανος γιος του Στράτου Ραζίνη. Είναι μορφωμένος, έχει φύγει από τον Τύρναβο και έχει σπουδάσει, οπότε είναι πιο προχωρημένος από τους υπόλοιπους της περιοχής. Επίσης είναι ένα παιδί αρκετά έξυπνο, γενναίο και τίμιο.Ένα χαρακτηριστικό, που είναι θετικό και αρνητικό, είναι ότι αγαπάει πάρα πολύ και θα κάνει τα πάντα για τους δικούς του.Οπότε μπορεί και να αμαρτήσει...

  • Είναι ερωτευμένος με την Ιουλία, θα τον δούμε να διεκδικεί τη γυναίκα που αγαπάει;

Ναι, σίγουρα. Μπορεί οι τρόποι και οι αποφάσεις του να μην αρέσουν, αλλά θα τη διεκδικήσει έντονα. Η Ιουλία παντρεύεται με προξενιό έναν πλούσιο γαιοκτήμονα.

  • Πώς θα αντιδράσει ο Γρηγόρης;

Μέχρι να φτάσουμε σε αυτό το σημείο, θα συμβούν διάφορα.Όπως προανέφερα, ο περίγυρος επηρεάζει τις αποφάσεις των ηρώων. Ο Γρηγόρης σε πολλά πράγματα αντιδράει, όμως δεν μπορώ να πω με ποιον τρόπο...

serfas.jpg
  • Ως πού θα έφτανε για την αγάπη τους;

Θα έφτανε πολύ μακριά. Αν έβλεπε ότι η αγάπη του τον θέλει, θα έφτανε σε ακραίες αποφάσεις για να την έχει. Θα έκανε τα πάντα.

  • Η Ιουλία παντρεύεται άλλον, στη ζωή του Γρηγόρη θα υπάρξει νέα γυναίκα;

Είναι ένα αγόρι που κατάγεται από μία αρκετά εύπορη οικογένεια, έχει προίκα, οπότε γιατί όχι; Θα πρέπει και ο Γρηγόρης να καταλήξει με κάποια κοπέλα, να μη μείνει στο ράφι! (Γελάει.) Δεν ξέρω με ποια, αλλά υποθέτω ότι έτσι θα γίνει.

  • Πώς θα εξελιχθεί ο ρόλος του Γρηγόρη;

Θα υπάρξουν πάρα πολλές ανατροπές και αλλαγές στις συμπεριφορές των ηρώων και φυσικά του Γρηγόρη. Στο πρώτο επεισόδιο, βλέπουμε ήδη τον έρωτα του Γρηγόρη και της Ιουλίας να είναι σε μία πολύ δύσκολη φάση, οπότε θα περάσουν από σαράντα κύματα, θα υπάρξουν ακραία σκαμπανεβάσματα σε αυτή τη σχέση, είπε ο Δημήτρης Σέρφας στο my tv.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved