Η Παραλία: Πολλοί το είδαν λίγοι το γνωρίζουν! Αυτοί οι πρωταγωνιστές είναι παντρεμένοι!
Media

Η Παραλία: Πολλοί το είδαν λίγοι το γνωρίζουν! Αυτοί οι πρωταγωνιστές είναι παντρεμένοι!

Η Παραλία: Είναι η πρώτη φορά που τους βλέπουμε μαζί σε σειρά ωστόσο δεν γνωρίζουμε αν θα έχουν κοινή σκηνή!

Οι δυο πρωταγωνιστές είναι παντρεμένοι κι έχουν δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια. Σπάνια θα κάνουν κοινές δημόσιες εμφανίσεις για αυτό και λίγοι είναι εκείνοι που γνωρίζουν πως είναι ζευγάρι.

Ο λόγος για τον Αλέξανδρο Λογοθέτη, ο οποίος στην σειρά υποδύεται τον πατέρα της Υπάτιας, τον Διονύση Αρχοντάκη και την τηλεοπτική σύζυγο του Γράντου, Κερασία, την οποία υποδύεται η Ευσταθία Τσαπαρέλη!

201711151219130.6470_ALEXANDROS_LOGOTHETIS_EFSTATHIA_TSAPARELI_14112017.jpg

«Εγώ ήθελα πάρα πολύ να γίνω γονιός. Μέσα σε αυτή την επιθυμία μου βρέθηκε η Ευσταθία Τσαπαρέλη. Πέρασα δύσκολους μήνες όταν την γνώρισα γιατί είχα ένα τροχαίο και έκατσα 6 μήνες εκτός. Γνωριστήκαμε στα Χανιά από κοινή παρέα και στη συνέχεια γυρίσαμε όλη την Κρήτη…Έχουμε κάνει σύμφωνο συμβίωσης. Δεν θέλαμε γάμο. Δεν πρόλαβε κάνεις να μας πει κάτι από τους συγγενείς, γιατί η Ευσταθία μέσα σε ενάμισι χρόνο ήταν έγκυος. Ήθελα πολύ να γίνω γονιός και κατάλαβα πόσο ωραίο είναι να απεκδύεσαι το εγώ σου και να το μοιράζεσαι», έχει πει ο ηθοποιός για τη σχέση και τη γνωριμία τους.

Δες κοινές τους φωτογραφίες

«Κάνω έναν θετικό χαρακτήρα, χωρίς ωστόσο να στερείται των σκοτεινών στοιχείων. Πρόκειται για μία γυναίκα, η οποία βρίσκεται σε ένα συντηρητικό περιβάλλον και έχει μία ιδιαίτερη σχέση με τον άντρα της. Οι δυο τους μεγάλωσαν σαν αδέλφια και τον ξέρει όπως τον εαυτό της. Όμως, εκείνη οριακά κακοποιείται και το υπομένει. Με έναν δυναμικό τρόπο. Είμαι ενθουσιασμένη και περίεργη για το πώς θα εξελιχθεί στη συνέχεια», έχει πει η ηθοποιός για τον ρόλο της.

H-PARALIA-Eysta8ia-Tsaparelh-Nikolas-Papagiannhs.jpg

Διονύσης Αρχοντάκης: Αλέξανδρος Λογοθέτης

hparalia_371005475_1049773345913139_4158032017180530688_n.jpg

Ο Διονύσης Αρχοντάκης είναι ο ορισμός του αυτοδημιούργητου επιχειρηματία. Ευφυής, χαρισματικός, σκληρός όταν νιώθει ότι χρειάζεται και πάντα αποφασιστικός. Πιστεύει πως ό,τι κάνει το κάνει για την οικογένειά του και αυτός είναι ο τρόπος του να δείξει την αγάπη του, δεν ξέρει να το κάνει με τα λόγια. Μετά από έναν τραγικό φόνο που θα συμβεί στην περιοχή, ο Διονύσης θα δει το δρόμο για την ανέγερση του φιλόδοξου ξενοδοχείου να ξανανοίγει.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved