Σοφία Φαραζή: Η «Χρύσα» επιστρέφει στους Παγιδευμένους με μια τεράστια αλλαγή στα μαλλιά της
Media

Σοφία Φαραζή: Η «Χρύσα» επιστρέφει στους Παγιδευμένους με μια τεράστια αλλαγή στα μαλλιά της

Παγιδευμένοι: Με πολλές ανατροπές επιστρέφει ο δεύτερος κύκλος της σειράς αλλά και με αλλαγές.

Πιο συγκεκριμένα η Σοφία Φαραζή έρχεται στα νέα επεισόδια εντελώς αλλαγμένη μιας που όπως μας «πρόδωσε» η ίδια μέσα από ανάρτησή της θα εμφανιστεί με μια μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της και σίγουρα αυτό θα φέρει μαζί και κάμποσες ακόμη στη τηλεοπτική ζωή της Χρύσας.

farazi-(3).jpg

H ηθοποιός ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram backstage φωτογραφίες από τα γυρίσματα και η νέα της εικόνα είναι απίθανη!

Δες την στη gallery

«Στο διαζύγιο δεν ξέρω αν θα φτάσει, αλλά αλλάζει 180 μοίρες. Αλλάζει look, αλλάζει ντύσιμο, πιάνει δουλειά και η προσωπική της ζωή ανατρέπεται», έχει πει η ίδια.

Παγιδευμένοι με νέα πρόσωπα

Το τελευταίο κεφάλαιο του πρώτου κύκλου των «Παγιδευμένων» γράφτηκε με ένα καθηλωτικό επεισόδιο που άφησε πίσω του συνταρακτικά ερωτήματα για την ιστορία των νέων επεισοδίων. Τι κρύβει το ματωμένο μαχαίρι; Σκότωσε η Άννα τον Δημήτρη; Αν ναι, πώς και γιατί; Όλα τελειώνουν για να ξεκινήσουν και πάλι από την αρχή;

pagidevmenoi.jpg

Η δεύτερη σεζόν έρχεται τον Σεπτέμβριο να δώσει απαντήσεις σε όλα τα παραπάνω, αν και τα spoilers ήδη κάνουν τον γύρο του Διαδικτύου. Σύμφωνα με αυτά, ο Δημήτρης σκηνοθέτησε τον θάνατό του. Έτσι, θα εμφανιστεί ζωντανός μπροστά στην Άννα, την οποία κατηγορούν ότι τον σκότωσε. Στόχος του Δημήτρη είναι να μάθει ποιος θέλει το κακό του. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα έχουν οι προσθήκες στο καστ.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved