Εγκλήματα: Ο φοβερός τσακωμός στα παρασκήνια & το χαστούκι! Οι ηθοποιοί που σταμάτησαν να μιλιούνται
Media

Εγκλήματα: Ο φοβερός τσακωμός στα παρασκήνια & το χαστούκι! Οι ηθοποιοί που σταμάτησαν να μιλιούνται

Εγκλήματα: Αναμφισβήτητα, η σειρά του ΑΝΤ1 είναι μια από τις πιο αγαπημένες του τηλεοπτικού κοινού και σημείωνε υψηλά νούμερα τηλεθέασης ακόμα και όταν έπαιζε σε επανάληψη.

Κάποιοι από τους βασικούς πρωταγωνιστές ήταν ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, ο Κώστας Κόκλας, η Υρώ Μανέ και ο Σταύρος Νικολαΐδης, οι οποίοι μάλιστα συνεργάστηκαν παράλληλα και στο θέατρο στην 1η σεζόν της παράστασης «Σεσουάρ για Δολοφόνους».

Μπορεί εμείς να βλέπαμε τα επεισόδια και να γελούσαμε, όμως, στα παρασκήνια είχε γίνει ένας άκρως επεισοδιακός καβγάς μεταξύ των πρωταγωνιστών, και μάλιστα τότε ο τηλεοπτικός Αχιλλέας είχε χαστουκίσει τη συνάδελφό του και τηλεοπτική σύζυγό του, μπροστά σε όλους.

Αυτό ήταν αρκετό για να κοπούν μέχρι και οι καλημέρες και εκτός από τη σειρά, να παίζουν και στο θεάτρο χωρίς να λένε ούτε γεια. Η Υρώ Μανέ είχε μιλήσει για τον καβγά αυτό σε τηλεοπτική συνέντευξή της στην εκπομπή Dot, αρκετά χρόνια μετά:

«Ο τσακωμός έγινε 30 Νοεμβρίου και η σεζόν τελείωσε 30 Απριλίου, για πέντε μήνες μιλούσαμε μόνο πάνω στη σκηνή. Δεν βρισκόμαστε ούτε μιλάμε μέχρι τώρα. Δεν ήμασταν απλώς φίλοι, ήμασταν κολλητοί και κουμπάροι.

Ήταν σοβαρός τσακωμός. Σε τόσο στενές σχέσεις, άμα σπάσει το γυαλί είναι πολύ δύσκολο μετά», είχε παραδεχτεί και ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης με τη σειρά του στην εκπομπή Αυτός και ο άλλος.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved