Χρηστίδου: Αγνώριστη στη φωτογράφιση για τη νέα σεζόν! Η τεράστια αλλαγή & το στενό cut out φόρεμα
Media

Χρηστίδου: Αγνώριστη στη φωτογράφιση για τη νέα σεζόν! Η τεράστια αλλαγή & το στενό cut out φόρεμα

Πρεμιέρα κάνει σε μερικές ημέρες η Σίσσυ Χρηστίδου με την εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» στο Mega.

Η παρουσιάστρια έχοντας απολαύσει τόσο με τους γιους της όσο και με την παρέα της το φετινό καλοκαίρι, επιστρέφει πιο ανανεωμένη από ποτέ και φυσικά η νέα της εικόνα μετά την τεράστια απώλεια των κιλών της θα σε εκπλήξει!

Η Σίσσυ Χρηστίδου μοιράστηκε στιγμιότυπα από το backstage της επίσημης φωτογράφισης και μας άφησε με το στόμα ανοιχτό.

xrhstidou-(1).jpg

Επέλεξε ένα στενό cut out φόρεμα σε nude απόχρωση που αναδείκνυε την αδυνατισμένη σιλουέτα της ενώ στο στιγμιότυπο πριν ξεκινήσει η φωτογράφιση, είναι επίσης μια κούκλα φορώντας τη λευκή της φόρμα!

Δες τις φωτό τη gallery

"Η δημοφιλής παρουσιάστρια που άλλαξε τα Σαββατοκύριακα μέσα από την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή της «Χαμογέλα και πάλι!» θα συνεχίσει να μοιράζει το πιο εγκάρδιο χαμόγελο της ελληνικής τηλεόρασης.

xrhstidou-(2).jpg

Η Σίσσυ Χρηστίδου ανήκει στο δυναμικό του MEGA από το 2021 και έχει καταφέρει να συνδυάσει πολύ εύστοχα την ψυχαγωγία με την ενημέρωση, αγγίζοντας με προσοχή και ευαισθησία πολλά φλέγοντα θέματα της επικαιρότητας. Έχει αποδείξει ότι ασχολείται σε βάθος με ζητήματα που απασχολούν την κοινή γνώμη και τα αναδεικνύει βασισμένη στη σωστή έρευνα της δημοσιογραφικής της ομάδας, δείχνοντας εμπιστοσύνη και σεβασμό στους συνεργάτες της.

Με πηγαίο χιούμορ, έξυπνο σχολιασμό, μοναδική άνεση στις συνεντεύξεις, καλά αντανακλαστικά και ένα από τα πιο φωτογενή πρόσωπα της μικρής οθόνης, η Σίσσυ Χρηστίδου συνεχίζει να ανήκει στο δυναμικό του MEGA", αναφέρεται στην ανακοίνωση του καναλιού.

Η εκπομπή αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 16 Σεπτεμβρίου.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved