Ηθοποιοί σε διπλό ταμπλό τη νέα σεζόν! Ποιους θα δούμε σε πάνω από μία σειρές!
Media

Ηθοποιοί σε διπλό ταμπλό τη νέα σεζόν! Ποιους θα δούμε σε πάνω από μία σειρές!

Ηθοποιοί σε διπλό ταμπλό! Λίγα χρόνια μετά την έκρηξη των «Άγριων μελισσών» στη μικρή μας οθόνη -μιας σειράς που έγινε η αιτία να γνωρίσουμε παλαιούς και νέους ηθοποιούς που είχαν ενδοιασμούς για το γυαλί, αλλά στο θεατρικό σανίδι είχαν σπουδαίες περγαμηνές- σχεδόν όλοι οι πρωταγωνιστές της σειράς του Λευτέρη Χαρίτου αλλά και άλλοι, που διαπρέπουν για χρόνια στο θέατρο και ήταν φειδωλοί προς το μαγικό κουτί, είναι πλέον περιζήτητοι στην TV!

Η εγχώρια τηλεόραση για ακόμη μία σεζόν επενδύει σε πολλά και καλά σίριαλ, και σημαντικοί ηθοποιοί του θεάτρου μας είναι περιζήτητοι. Και είναι λογικό να συμβαίνει αυτό, από τη στιγμή που σε λίγες εβδομάδες από τώρα θα κόψουν το νήμα της νέας τηλεοπτικής σεζόν περισσότερες από τριάντα ελληνικές σειρές!

Σχεδόν δεν φτάνουν οι ηθοποιοί για να καλυφθούν όλοι οι ρόλοι, γι’ αυτό πολλοί θα κάνουν διπλές εμφανίσεις και θα τους δούμε σε δύο και πλέον σίριαλ. Το πιο σημαντικό είναι ότι σταθερά πλέον στην τηλεοπτική αγορά έχουν επιστρέφει οι πιο δύσπιστοι καλλιτέχνες και αυτοί που θεωρούνται στα θεατρικά δρώμενα απλησίαστοι, ακριβοθώρητοι και αφοσιωμένοι στο κλασικό θέατρο.

Ονόματα μεγάλα, που πριν από λίγα χρόνια δεν συναινούσαν σε τηλεοπτικούς ρόλους, παρά τις δυσκολίες του θεατρικού χώρου, τώρα συνεργάζονται άψογα και με υπερηφάνεια σε τηλεοπτικές δουλειές γνωστών σκηνοθετών που τιμούν την τηλεόραση.

Λογοτεχνικά βιβλία

Βοηθάει βέβαια και το γεγονός ότι πολλές σειρές φέτος αφενός έχουν σενάρια που βασίζονται σε λογοτεχνικά βιβλία και αφετέρου στελεχώνονται από εξαιρετικούς επαγγελματίες σε όλα τα πόστα: σεναριογράφους, σκηνοθέτες, ενδυματολόγους, διευθυντές φωτογραφίας και ηθοποιούς. Τα κανάλια μπαίνουν δυναμικά στον ανταγωνισμό της μυθοπλασίας, με το στοίχημα να είναι μεγαλύτεο από κάθε άλλη χρονιά. Μια τεράστια ποικιλία από ελληνικές σειρές έρχεται και αυτή την τηλεοπτική σεζόν (2023-2024), αποδεικνύοντας πως το κομμάτι της μυθοπλασίας όλο και ανεβαίνει, και ξοδεύονται πολλά χρήματα γι' αυτό.

Σειρές γεμάτες έρωτες, μυστήριο, σασπένς και συγκίνηση αναμένεται να καθηλώσουν τους τηλεθεατές.

Ήδη λοιπόν έχουμε ενημερωθεί ποιοι θα είναι οι πρωταγωνιστές των παλιών και νέων σειρών της φετινής σεζόν 2023-2024 και διαπιστώσαμε ότι πολλούς από αυτούς τούς βλέπουμε σε παραπάνω από μία σειρές. Ποιοι είναι, λοιπόν, οι ηθοποιοί που θα το έχουν... δίπορτο;

gi.jpg

Γιούλικα Σκαφιδά

Η ταλαντούχα και ιδιαίτερης ομορφιάς Γιούλικα Σκαφιδά όχι απλώς θα είναι φέτος σε τρεις σειρές, αλλά αυτές θα είναι και σε διαφορετικά κανάλια. Την ηθοποιό ήδη τη βλέπουμε να υποδύεται τη ζωγράφο και μητέρα της Υπατίας (Δανάη Μιχαλάκη), την Αντιγόνη, στη σειρά μυστηρίου της ΕΡΤ1 «Παραλία».

Ο επόμενος ρόλος της είναι αυτός της Μάγιας στις «Ψυχοκόρες» του ΑΝΤΙ+, μια σειρά για τις εσώκλειστες οικιακές βοηθούς σε πλουσιόσπιτα των Αθηνών του 1950 ενώ θα έχει επίσης τον ρόλο της μητέρας της νεαρής Μαρίας που μένει έγκυος στα 17 και βλέπει τα όνειρά της να γκρεμίζονται, στο «Milky Way».

Μιχαήλ Ταμπακάκης

tampakakis-1.jpg

Ο γοητευτικός ηθοποιός, αφού κατέκτησε την περασμένη σεζόν την καρδιά της μοναχής Ελισάβετ και έγινε ο πειρασμός της, στη σειρά «Μαύρο ρόδο», είναι έτοιμος να παλέψει με τα κύματα και τη θαλασσοταραχή.

Ο Μιχαήλ θα παίζει και στο «Ναυάγιο» του Mega. Πρόκειταιγια αληθινή ιστορία, ενός τραγικού ναυαγίου που συγκλόνισε το πανελλήνιο, αλλά θα έχει και έναν μικρότερο ρόλο στο «Milky Way», επίσης του Mega.

Χρήστος Λούλης

Ο εξαιρετικός ηθοποιός του κινηματογράφου μας, εκτός από τον ρόλο του Φίλιππου Ραζή στη σειρά της ΕΡΤ «Όρκος II», θα συνεχίσει να έχει και αυτόν του φίλου της Αλεξάνδρας στο «Maestro» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη. Τον χαρισματικό ηθοποιό θα τον δούμε επίσης ως βασικό πρωταγωνιστή στη νέα σειρά του Αντρέα Γεωργίου «Famagusta» (Αμμόχωστος), που έχει ως κεντρική ιστορία την εισβολή των Τούρκων στην Κύπρο το 1974.

Ο Λούλης θα υποδυθεί έναν μάχιμο δημοσιογράφο από την Αγγλία, που επιστρέφει στην πόλη των προγόνων του και αναζητεί την αλήθεια για την καταγωγή του.

louliss.jpg

Ιβάν Σβιτάιλο

Ο ηθοποιός και χορογράφος Ιβάν Σβιτάιλο, εκτός ου ότι θα αναλάβει ένα ρόλο-μυστήριο στο σίριαλ «Milky Way» του Mega, θα είναι και ο Ιούλιος Ράλλης, ο σκληρός βαρυποινίτης στην κωμική σειρά «Στα σύρματα».

Μαρία Καλλιμάνη

Τη γνωρίσαμε στη σειρά «Άγριες μέλισσες» ως δασκάλα και την αγαπήσαμε στον τρίτο κύκλο της σειράς. Τώρα η υπέροχη ηθοποιός Μαρία Καλλιμάνη θα υποδυθεί μια φίλη της οικογένειας των Πανθέων, τη Δέσποινα Γαλάτη, στη νέα σειρά εποχής του Σκάι. Μεταξύ άλλων, θα τη δούμε και σε έναν από τους βασικούς ρόλους στο σίριαλ «Milky Way».

Θάνος Λέκκας

Τον ηθοποιό τον απολαύσαμε μέσα από την «Τούρτα της μαμάς» του Αλέξανδρου Ρήγα, στην ΕΡΤ, σε έναν αρκετά κωμικό ρόλο. Τη φετινή σεζόν θα τον δούμε στη σειρά «Ο γιατρός» του Alpha, με πρωταγωνιστή τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, αλλά και στο «Ναυάγιο» του Mega, στο οποίο θα ενσαρκώσει έναν από τους βασικούς καπετάνιους του πλοίου «Φοίνιξ» που θα ναυαγήσει στο Αιγαίο.

kouris.webp

Κίμων Κουρής

Ο γοητευτικός ηθοποιός θα κάνει ένα πέρασμα από το «Milky Way» του Mega, αλλά τη μερίδα του λέοντος θα έχει στους «Παγιδευμένους» του ΑΝΤ1 στους οποίους θα συνεχίσει να υποδύεται τον εισαγγελέα Σταύρο Μαυρίδη, το αντίπαλον δέος του Μιχάλη Λεβεντογιάννη (εισαγγελέας Δημήτρης Μαρκέτος).

Λένα Δροσάκη

Μια πολύ καλή ηθοποιός έρχεται στη μικρή μας οθόνη σε διπλό ταμπλό. Τη Λένα Δροσάκη θα τη δούμε στον δεύτερο κύκλο των «Σερρών» του Γιώργου Καπουτζίδη, στον ρόλο της Νάνους. Η ηθοποιός θα κρατάει και έναν φρέσκο ρόλο, αυτόν της Έλενας στην κοινωνική σειρά «Ένας από εμάς», που θα δούμε σύντομα στον ΑΝΤ1.

Βίκυ Παπαδοπούλου

Τη γιατρό θα κάνει η ηθοποιός και στις δύο σειρές στις οποίες θα παίξει φέτος στο μαγικό κουτί. Την ωραία Βίκυ Παπαδοπούλου θα τη δούμε στην κωμωδία «Στα σύρματα» της ΕΡΤ, στην οποία θα υποδυθεί την Άννα Ρούσσου, μια ψυχίατρο που θέτει σε εφαρμογή ένα περίεργο πρόγραμμα για φυλακισμένους. Επίσης θα παίξει στην κοινωνική σειρά για εφήβους «Milky Way» του Mega, ερμηνεύοντας τη γυναικολόγο που θα βοηθήσει την πρωταγωνίστρια με το θέμα της ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης της.

Τάσος Παλαντζίδης

tasos.webp

Ο κωμικός ηθοποιός Τάσος Παλαντζίδης θα συνεχίσει να είναι ο συμπαθέστατος Αιμίλιος, ο γείτονας της Πηνελόπης Μουρίκη στην αστυνομική κομεντί «IQ160» του Star, με τον Νίκο Κουρή και τη Σμαράγδα Καρύδη. Αλλά την ίδια στιγμή θα έχει ρόλο και στη νέα κωμωδία του Star «Στα σύνορα», δίπλα στην Υρώ Μανέ και τον Κώστα Κόκλα, αλλά και στην κωμική σειρά της ΕΡΤ1 «Στα σύρματα».

Δήμητρα Σιγάλα

Η κομψή Δήμητρα Σιγάλα θα τρέχει και δεν θα φτάνει τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Μέχρι τις αρχές καλοκαιριού ξέραμε πως θα είναι η σύζυγος του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη στη σειρά «Ο γιατρός». Τελικά η Δήμητρα θα υποδυθεί και τη Σύλβια Ρήγα, τη δικηγόρο που προσεγγίζει τον Φίλιππο Ραζή και τον σώζει στη σειρά μυστηρίου της ΕΡΤ «Όρκος».

Εριέττα Μανούρη

Πέρυσι την καλλονή Εριέττα Μανούρη την είδαμε στον ρόλο της Θάλειας στον «Όρκο», υποδυόμενη μια δημοσιογράφο που θέλησε μαζί με τον Ραζή να αποκαλυφθεί η αλήθεια γύρω από την εμπορία οργάνων και θα συνεχίσει και φέτος να τον βοηθά. Παράλληλα θα τη δούμε να πρωταγωνιστεί στην κωμωδία «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», αφού μαζί με τον Στάθη Κόικα θα είναι το νέο ζευγάρι της σειράς του Alpha.

andreaskonstantinou.jpg

Ανδρέας Κωνσταντίνου

Ο Σέργιος Σεβαστός ήταν ένας ρόλος που ακόμη και για ένα επεισόδιο έγραψε τη δική του ιστορία στις «Άγριες μέλισσες». Μέσα από αυτόν μάθαμε τον όμορφο Αντρέα Κωνσταντίνου, τον οποίο είδαμε μετά πρωταγωνιστή στην ΕΡΤ, στη σειρά «Καρτ ποστάλ» της Βικτόριας Χίσλοπ. Σύμφωνα με πληροφορίες, τρία κομμάτια θα γίνει φέτος ο αγαπημένος πρωταγωνιστής και αυτό γιατί εκτός από τους δύο βασικούς ρόλους που έχει αναλάβει στο «Μετά τη φωτιά» του ΑΝΤ1 και στους «Μαύρους πίνακες» του Star, θα υποδυθεί και έναν αστυνομικό» στο «Milky Way» του Βασίλη Κεκάτου στο Mega.

Πηγή: Espresso

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved